Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Σουμάχερ: "Μπορώ τον τίτλο"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ συμφώνησε με τον Αλόνσο που τον έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αρκεί η ομάδα του να βελτιώσει την ταχύτητα στα μονοθέσιά της.

Όσοι πιστεύουν στο γνωμικό ότι «πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του», τότε θα πρέπει να διαβάσουν καλά τις δηλώσεις του Μίκαελ Σουμάχερ, όπου ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής… προειδοποιεί ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο, παρά τα άσχημα αποτελέσματα που είχε στους πρώτους τρεις αγώνες.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται στη 10η θέση στην κατάταξη των πιλότων με 9 βαθμούς, ενώ ο φίλος του Φελίπε Μάσα, είναι στην κορυφή με 39. Το διάστημα των 30 πόντων μπορεί άνετα να καλυφθεί από τον Σουμάχερ, ο οποίος συμφώνησε με τον Αλόνσο, που την Τετάρτη (14/4) τον έχρισε φαβορί για τον τίτλο. Ο πιλότος της Mercedes GP στην επιστροφή του δε θέλει σε καμία περίπτωση να έχει ρόλο κομπάρσου και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του - όπου εύκολα κανείς καταλαβαίνει πως τις έχει πει πρωταθλητής.

"Όπως ο Αλόνσο είχε εγκατάλειψη στη Μαλαισία, για οποιοδήποτε λόγο, έτσι αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Είχα και εγώ πρόβλημα στον αγώνα της Μαλαισίας και ο ένας πόντος που πήρα χτυπάει όσους παλεύουν για τον τίτλο", είπε αρχικά ο "Σούμι" ο οποίος στη συνέχεις έστειλε το μήνυμα αντεπίθεσης της Mercedes GP και της δικής του.

"Εάν έχουμε γρήγορη βελτίωση στην ταχύτητα, δεν υπάρχει λόγος που να μας απαγορεύει να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα μπροστά μας, είναι πολύ νωρίς και ξέρουμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε γρήγορα. Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτόμαστε ότι η χρονιά έχει τελειώσει για εμένα ή το Νίκο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: