Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Βλέπει Ζιουλί ο ΠΑΟ!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/54055b0f6a48dde5df68e6a6e3ce10ae_L.jpg?1271297412?1271297412Ο Γάλλος σταρ της Παρί ΣΖ, Λουντοβίκ Ζιουλί, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του εξετάζεται. Άνθρωπος του «τριφυλλιού» μάλιστα βρέθηκε στο Παρίσι!Η δεδομένη φυγή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχει φέρει σε... πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά στο δεξί «φτερό» της επίθεσης.

Ελεύθερος το καλοκαίρι

Ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί εδώ και λίγοκαιρό στο «τριφύλλι» είναι ο Λουντοβίκ Ζιουλί. Ο Γάλλος παιχταράς που είχε οδηγήσει την Μονακό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004, που είχε κάνει αξιοσημείωτη καριέρα στην Μπαρτσελόνα (πήρε μαζί της το Τσάμπιονς Λιγκ το 2006) και τώρα αγωνίζεται στην Παρί. Το καλοκαίρι ο διεθνής χαφ μένει ελεύθερος και εξετάζεται από το «τριφύλλι».

Στα μείον η ηλικία του

Φυσικά μιλάμε για μια εξαιρετική περίπτωση. Μεγάλη κλάση ο βραχύσωμος εξτρέμ, ο οποίος ακόμη και τώρα κάνει... παπάδες στο Σαμπιονά. Είναι λογικό να αρέσει στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αλλά ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί η ηλικία του, καθώς το καλοκαίρι θα κλείσει τα 34.

Παραμένει βέβαια σε εξαιρετική κατάσταση, είναι ταχύτατος, διεμβολιστής, έμπειρος σε συνθήκες πρωταθλητισμού αφού τα έχει σηκώσει όλα στην καριέρα του και παράλληλα έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του γκολ έχοντας πετύχει 69 τέρματα σε υψηλό επίπεδο.

Τον τσέκαραν από κοντά το Σάββατο!


Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δεν είναι και τόσο... φιλολογικό καθώς το περασμένο Σάββατο άνθρωπος της ελληνικής ομάδας παρακολούθησε από κοντά τον... Λουδοβίκο των Παριζιάνων στο ντέρμπι Παρί ΣΖ-Μπορντό.

Βέβαια, το όνομα του Ζιουλί έρχεται να προστεθεί σε όλα εκείνα που κοιτάνε στο «πράσινο στρατόπεδο» αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις πριν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για την επόμενη μέρα στο Δ.Σ που αναμένεται να γίνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: