Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Πρόβα τζενεράλε με Ολυμπιακό


Ο Σηφάκης μπλοκάρει την μπάλα Ο Σηφάκης θα κάνει ζέσταμα στο Καραϊσκάκη και θα είναι έτοιμος για τον τελικό της 24ης Απριλίου. Αυτός είναι ο σχεδιασμός που προκύπτει για την επάνοδο του διεθνή τερματοφύλακα.

Ο Σηφάκης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών χωρίς να αισθανθεί καμία απολύτως ενόχληση στο τραυματισμένο του γόνατο. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είδε με ικανοποίηση τον Έλληνα τερματοφύλακα να δηλώνει «παρών» ενόψει του τελευταίου αγώνα της κανονικής διάρκειας της περιόδου κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός θα αποφασίσει οριστικά για το αν θα του δώσει φανέλα βασικού, παρατηρώντας την πορεία του Σηφάκη στις υπόλοιπες προπονήσεις της εβδομάδας.

Κατά τα άλλα, ο Κούπερ επέλεξε να μην ανοίξει κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές σχετικά με την αναμέτρηση της Τρίπολης. Ίσως αν το επιχειρούσε, θα. άνοιγε πληγές και δεν είναι καιρός για εντάσεις, τη στιγμή που προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό.

Η απόφαση του Κούπερ να μη μιλήσει στους παίκτες μπορεί να ερμηνευτεί ως προσπάθεια του Αργεντινού να μην τους αγχώσει, τη στιγμή που έπεται ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό και φυσικά ο τελικός κυπέλλου.

Στο απουσιολόγιο
Ο Κούπερ θα στερηθεί των υπηρεσιών τουλάχιστον τεσσάρων ποδοσφαιριστών στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Κριστιάν Νασούτι, Νάτσο Γκαρσία, Μέντι Νάφτι και Χαβιέ Κάμπορα είναι τιμωρημένοι, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να μην υπολογίζονται ούτε για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ, αφού συμπλήρωσαν δέκα και εφτά κίτρινες κάρτες αντίστοιχα.

Μ' αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η επιστροφή του Νταρίο Φερνάντες στο βασικό σχήμα των κιτρίνων μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα (τελευταία συμμετοχή στην ενδεκάδα στις 28 Φεβρουαρίου κόντρα στη Λάρισα), δίπλα στον Σάκη Πρίττα, που είναι ο μοναδικός διαθέσιμος αμυντικός μέσος. Τη θέση του Κάμπορα αναμένεται να πάρει ο Έντι Τζόνσον. Επίσης, Θέσαρ Ορτίθ και Ευθύμης Κουλουχέρης θα «μονομαχήσουν» για τη δεύτερη θέση στους στόπερ.

Πέρα από τον Φερνάντες, δεδομένη είναι και η επιστροφή του Τόνι Κάλβο στην ενδεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: