Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Παπαϊωάνου: "Η ΑΕΚ τελείωσε"


Μίμης Παπαιωάννου "Βαριές" εκφράσεις κατά της υπάρχουσας διοικητικής κατάστασης, χρησιμοποίησε ο Μίμης Παπαϊωάνου σε δηλώσεις που έκανε στο Sentra 103,3. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ ούτε λίγο, ούτε πολύ τόνισε ότι η "Ενωση" βαδίζει προς τη διάλυση, ενώ είπε ότι ο Νικολαϊδης πήρε τα λεφτά και έφυγε.

"Με ποιον να μιλήσω πλέον για την ΑΕΚ; Δεν εισπράττω τίποτα. Η ΑΕΚ τελείωσε. Αν δεν βρεθεί κάτι πολύ έκτακτο, που δεν θα βρεθεί, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και κυρίως είναι σημαντικά. Δεν έχουμε υπομονή. Δεν δίνουν λεφτά, δεν έχουμε γήπεδο, δεν έχουμε πρόεδρο. Ποιος είναι πρόεδρος; Αν δεν τα έχεις αυτά δεν προχωράς. Όταν ήρθα στην ΑΕΚ εγκαινιάσαμε το χόρτο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Εκείνη τη χρονιά, το '62-'63, πήραμε το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια που πάντα ήμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Στην συνέχεια πήραμε και κύπελλα και γίναμε ισάξιοι με τους άλλους. Ο Νικολαΐδης είχε πει σε μια εφημερίδα ότι η ΑΕΚ λειτουργούσε όπως στην εποχή του Μπάρλου. Δεν είναι άτοπο αυτό; Σοβαρολογούμε; δεν το γράφουν αυτό.

Όλοι αυτοί σήμερα στην ΑΕΚ είναι παρατρεχάμενοι και δεν λειτουργούν σωστά. Χωρίς γήπεδο δεν πας πουθενά. Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η κατάσταση. Έχουμε 4-5 προβλήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Δεν τα διαχειρίζονται καλά. Υπάρχουν λάθη πολλών ετών. Και με το γκρέμισμα του γηπέδου, όπου μετά δεν μπόρεσε να αναλάβει κανένας. Άρχισαν να τρώνε όλοι από το κορμί της ΑΕΚ. Τα μεγάλα σωματεία έχουν πάντα και μεγάλα προβλήματα. Ήμασταν τρίτη δύναμη με αξίες και με άνεση και με την έναρξη του επαγγελματικού πρωταθλήματος έπεσαν όλοι πάνω στην ΑΕΚ. Στην αρχή έλεγα ότι είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Ούτε αυτή υπάρχει τώρα. Θα κάνουμε πολύ καιρό να συνέλθουμε".

Για τον μελισσανίδη και αν θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ:
"Ο Μελισσανίδης από ποιον να έρθει να πάρει την ΑΕΚ; Ποιες μετοχές έχουν; Βάλανε λεφτά; Έχετε δει κανέναν ... πλούσιο να θέλει να χάσει τα λεφτά του; Μακάρι να ερχόταν ο Μελισσανίδης αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να αγοράσει τις μετοχές. Το 51% είναι αλλού. Και να πάμε εμείς στον Μελισσανίδη να κάνουμε τι; Αυτός δεν ξέρει από μόνος του τι να κάνει; Διαχειριστές είναι οι άνθρωποι. Είμαι απογοητευμένος και μακάρι να διαψευσθώ. Τα πήρε τα λεφτά και έφυγε ο Νικολαΐδης".

Για τον Μπάγεβιτς και αν έχει κάνει λάθη:
"Λάθη δεν ξέρω αν έκανε. Είναι ένας προπονητής που όποιος τον βρει ελεύθερο θα τον πάρει. Πέρασε και κακές στιγμές εδώ. Ο Μπάγεβιτς ήταν άρχοντας όταν είχε στήριξη. Τώρα κάθε φορά είναι πικραμένος, άλλα του λένε και άλλα κάνει. Έκοβε και έραβε κάποτε. Τώρα δεν μπορεί να το κάνει. Δεν υπάρχει στήριξη. Ο κανονικός Μπάγεβιτς όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα θα τα είχε τελειώσει. Ξέρω ότι είναι περήφανος και ακέραιος. Παίξαμε μαζί και τον εκτιμώ. Ίσως θέλει να ξαναφτιάξει την σχέση του με την ΑΕΚ. Το κρίμα για εμάς είναι ότι δεν ξέρουμε που θα πάει η ΑΕΚ. Δεν ξέρω πότε θα ξαναπάρουμε πρωτάθλημα. Αυτοί που έχουν τις μετοχές θα διαλύσουν της ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: