Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Μπουμπένκο:"Να πάμε πιο ψηλά την ομάδα"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο στην σημερινή του καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου τοποθετήθηκε για το πώς έχει η παραμονή του στην άκρη του πάγκου του Ηρακλή με τον Σλοβάκο τεχνικό εν όψει της προσεχής τελευταίας αγωνιστικής να πέταξε το μπαλάκι στην Λάρισα και στο παιχνίδι του Σταδίου Αλκαζάρ με τον Λεβαδειακό.

"Το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη είναι από αυτά που δεν μου αρέσουνε. Εμείς βλέπουμε και κοιτάμε την ομάδα μας να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Εμείς δεν θα κάνουμε κάτι που να μας πειράζει. Εμείς θα παίξουμε με τα παιδιά που είναι φορμαρισμένα και καλύτερα αυτήν την στιγμή.

Όμως το πιο σημαντικότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι αυτό που θα γίνει στην Λάρισα και αν παίξουνε όσο καλύτερα γίνεται θα κερδίσουνε τον Λεβαδειακό και εμείς θα παίξουμε βεβαίως για την θέση μας. εμείς θέλουμε να παίξουμε δυνατά όπως τώρα και θα ξεκινήσουμε με τους καλύτερους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ", τόνισε ο Μπουμπένκο στην αρχική του τοποθέτηση.

Για την απουσία του Βικτοράς Γιάκομπ από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναίκό στο ΟΑΚΑ τόνισε: «Έχουμε τον Βίκτορας αλλά όταν μας λείπει όχι κάποιον ανάλογο με τους υπόλοιπους να παίζουνε καλύτερα όταν παίζει και ο Βίκτορας. Σκεφτόμαστε και το μέλλον μας ώστε να μην έχουμε μόνο τον Βίκτορα».

Για την απόφασή του να μην χρησιμοποιήσει τον Φερνάντεζ στο ΟΑΚΑ αλλά τελικά τον Μπαντή δήλωσε: «Ο Ντάνι έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά εδώ στον Ηρακλή και στο ποδόσφαιρο έρχεται πάντα κάτι που τελειώνει και κάτι που αρχίζει. Για όλους εδώ στην Ελλάδα είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντάνι δεν θα μείνει στον Ηρακλή όπως το ξέρουμε και εμείς και για αυτό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον Μπαντή. Έδειξε καλά στοιχεία και ότι είναι σε καλό δρόμο».

Για το μέλλον του στην άκρη του πάγκου του Ηρακλή δεν «μάσησε» τα λόγια του λέγοντας: «Συνεχίζουμε τις ομιλίες με τον πρόεδρο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την συμφωνία με το νέο συμβόλαιο.

Έχει μιλήσει ο μάνατζέρ μου με τον πρόεδρο αλλά ξέρουμε όλοι ότι ο Ηρακλής δεν ήταν στον καλό δρόμο τα τελευταία χρόνια και θέλω να αλλάξουνε πολλά πράγματα. Για αυτό και θέλω του χρόνου να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και σεβασμός απέναντι σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουνε στην ομάδα. Όλοι να είναι ευχαριστημένοι εδώ.

Αυτό σημαίνει ότι σαν προπονητής θα μπορώ να πιέσω περισσότερο τους παίκτες μου για πιο υψηλούς στόχους. Κι αυτό γιατί με τον πρόεδρο συζητήσαμε και για το ρόστερ και υπάρχει συμφωνία σε πολλούς τομείς και δεν θέλω του χρόνου να έχουμε τυχόν απεργίες. Όπως και να έχει όμως θέλω να έχουμε καλύτερο ρόστερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: