Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κόκε: "Ονειρεύομαι το Κύπελλο"


Ο Κόκε πανηγυρίζει το ένα από τα δύο γκολ εις βάρος της Καβάλας Στο περιθώριο της εκδήλωσης προς τιμή των επισήμων χορηγών της ΠΑΕ Αρης, ο Σέρχιο Κόκε, ο αρχηγός των κιτρίνων, αναφέρθηκε στον τελικό με χαρακτηριστικές εκφράσεις: "Είναι ένα όνειρο ζωής και για μένα και για τους οπαδούς αυτό το κύπελλο. Το βλέπω στο όνειρο μου και βλέπω ότι σκοράρω και παίρνουμε το κύπελλο. Νοπμίζω ότι αν δουλεύεις σκληρά, μπορείς να πετύχεις το στόχο που έχεις θέσει".

Ακόμη πρόσθεσε: "Ο κόσμος μας προσφέρει ονειρεμένες εικόνες και ξέρουμε ότι θα μας χαρίσουν κάτι το εκπληκτικό αυτή τη φορά. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας για να γυρίσουμε όλοι μαζί με τη νίκη. Το μεγαλύτερο δώρο θα ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου σε αυτό τον κόσμο που είναι Αρης από την στιγμή που γεννιούνται και δείχνουν τόσο μεγάλη αγάπη σε αυτό το Σύλλογο".

Με την εμπειρία από τον προηγούμενο τελικό, ο Ισπανός επιθετικός του Αρη αναφέρει: "Ο προηγούμενους τελικός θα μας βοηθήσει να μην επαναλβάνουμε τα ίδια λάθη. Η τωρινή ομάδα είναι πιο ώριμη. Πρέπει να φερθούμε έξυπνα. Τότε θεωρούσαμε εμάς κυρίαρχους και αυτό ήταν λάθος μας. Ο Ολυμπιακός σε κάθε αντεπίθεση δημιουργούσε γκολ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: