Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Πίστη Βιτόλο για Champions League

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/ecf0c5c96000a43075f43cd87d5d0f05_L.jpg?1271305882?1271305882?1271305882Τον ΠΑΟΚ έχρισε σαν «φαβορί» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην διαδικασία των play off ο μέσος του «Δικεφάλου» του Βορρά Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος τόνισε ότι ο μακεδονικός σύλλογος είναι στην καλύτερη του κατάσταση την συγκεκριμένη περίοδο.Την ελπίδα ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση μετά το τέλος των play off εξωτερίκευσε ο μέσος του «Δικεφάλου» Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι «ασπρόμαυροι» διαθέτουν την καλύτερη ομάδα:

«Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς πιστεύω πολύ στην ομάδα μου και τις δυνατότητές της. Ξέρω πώς αγωνιζόμαστε και είμαι αισιόδοξος. Έχουμε την καλύτερη ομάδα. Έχουμε τρία παιχνίδια στην έδρα μας και είμαι σίγουρος ότι με τη στήριξη του κόσμου θα είναι νικηφόρα για μας, ενώ θα έχουμε και ένα μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι δύο ομάδων. Είμαστε ίσως στην καλύτερή μας κατάσταση αυτήν την περίοδο», είπε αρχικά ο Ισπανός άσος και στην συνέχεια στάθηκε στο καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας, βοηθάει ο ένας τον άλλον και γι' αυτό άλλωστε είμαι αισιόδοξος για την πορεία στα πλέι οφ. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια παιχνίδια δεν μας αντιμετώπισαν με το σεβασμό που αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Το παρελθόν όμως δεν αλλάζει, γι' αυτό και είμαστε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια και έχουμε το βλέμμα μας μόνο μπροστά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: