Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι για Φερνάντεζ

Επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι για Φερνάντεζ

Το χθεσινό δημοσίευμα και τις πληροφορίες του «Μ» επιβεβαίωσαν χθες τα Πορτογαλικά Μ.Μ.Ε. και δη το «DN Desporto». Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού που ενδιαφέρεται να τον εντάξει το έμψυχο δυναμικό του. Μάλιστα αναλύει και το «παρασκήνιο» που υπήρξε μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και κάνει ιδιαίτερη μνεία στον εκνευρισμό και του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας, Κάρλος Κεϊρόζ, για το γεγονός πως βρέθηκε ο ίδιος στο ΟΑΚΑ και ο Φερνάντεζ δεν αγωνίστηκε.
Οι Πορτογάλοι παράλληλα αποκάλυψαν ότι πέραν του Ολυμπιακού, τον Φερνάντεζ καλοβλέπει και η αγγλική Φούλαμ. Όπως υπογραμμίζεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η Μπόχουμ προτίθεται να παραχωρήσει τον υψηλόσωμο «πορτιέρο», αλλά σε καμία περίπτωση για ένα ποσό μικρότερο του 1.000.000 ευρώ!

Η Μπενφίκα και η Ακαδέμικα

Στην υπόθεση του Ντάνι Φερνάντεζ το DN Desporto γίνεται μια αναφορά αρχικά για το ενδιαφέρον που είχε δείξει η Ακαδέμικα, αλλά δεν τελεσφόρησαν οι προσπάθειές της για να καταλήξει τελικά στον Ηρακλή. Παράλληλα όμως εμπλέκεται και η Μπενφίκα στην υπόθεση Φερνάντεζ! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «αετοί της Λισσαβόνας» εξέτασαν το ενδεχόμενο απόκτησης του 27χρονου γκολκίπερ, ωστόσο δεν θα προχωρήσουν τελικά σε πρόταση προς τη Μπόχουμ. Αιτία; Η απόρριψη της συγκεκριμένης περίπτωσης από πλευράς προπονητή, Ζόρζ Ζέσους, που έκρινε πως δεν είναι αυτό που ψάχνει. Είναι ξεκάθαρο πως πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο ως απίθανο ο Ηρακλής να διατηρήσει τον Φερνάντεζ στη δύναμή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: