Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κάλεσμα Μάσεϊ σε Ηλιάδη για Άρη!

Κάλεσμα Μάσεϊ σε Ηλιάδη για Άρη!

Αυτός ο… γάμος τελικά θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν και μάλιστα πολύ σύντομα. Ο λόγος φυσικά για την επιστροφή του Τζερεμάια Μάσεϊ στην ομάδα του Άρη μετά από ένα… διάλειμμα δύο παρά κάτι ετών, λόγω της μεταγραφής του στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα και πλέον να απομένει να μείνει ελεύθερος από την Ομπραντόιρο.
Ο Αμερικανός άσος για μία ακόμα φορά έδειξε ότι θέλει να επιστρέψει στον Άρη, μέσω ενός μηνύματος που έστειλε στον παλιό του συμπαίκτη και φίλο του, Σάββα Ηλιάδη, στο προφίλ του τελευταίου σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα τόνισε ότι θα είναι την επόμενη εβδομάδα παίκτης των «κιτρίνων». Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «mono aris m…..!tin alli ebdomada pao ston ari tha ertheis m…..?» με την ελληνική μετάφραση: «μόνο Άρης! Την άλλη εβδομάδα παω στον Άρη, θα έρθεις;», ενώ το ότι ο αποστολέας είναι ο Τζερεμάια Μάσεϊ επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του μάνατζερ του.
Ουσιαστικά ο Αμερικανός άσος περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Ομπραντόιρο ώστε να υπογράψει και επίσημα το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Άρη, όχι μόνο για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου αλλά και για την επόμενη χρονιά. Η κατάσταση στην ισπανική ομάδα εξακολουθεί να είναι περίεργη, λόγω του δεδομένου υποβιβασμού στην δεύτερη κατηγορία και της εσωτερικής κόντρας που υπάρχει στην διοίκηση με τους υποστηρικτές του προπονητή και αυτούς που θέλουν να τον διώξουν, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Αμερικανός Μόρις Μπέιλι, ο οποίος είχε μηνιαίο συμβόλαιο.
Ο μάνατζερ του Μάσεϊ έχει στείλει τα απαραίτητα έγγραφα στην Ομπραντόιρο ώστε να υπογραφούν και να λυθεί η συνεργασία, με τους «κίτρινους» να περιμένουν να γίνει αυτό ώστε να προχωρήσουν στο τελικό στάδιο με τον Αμερικανό. Ο χρόνος περνάει, ο αγώνας με τον Πανελλήνιο είναι την επόμενη Τετάρτη 21 του μήνα, όμως ο Ντέιβιντ Μπλατ δείχνει διατεθειμένος να περιμένει τον Μάσεϊ. Πηγη Μετροσπορτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: