Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δοκιμή με «Σάλπι» στην κορυφή

Τις πρώτες του σκέψεις ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με την Μάλτα, έδειξε το πρωί της Τετάρτης ο Φερνάντο Σάντος. Στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας, δοκίμασε ένα σύστημα 4-3-2-1, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Πιο αναλυτικά, θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Τζόρβας, με τους Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τους Τζαβέλλα, Τοροσίδη, στο αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα. Η τριάδα των κεντρικών χαφ αποτελούταν από τους Κατσουράνη, Καραγκούνη και Λυμπερόπουλο, με τον τελευταίο να έχει έναν πιο... προωθημένο ρόλο, ενώ στις πτέρυγες βρίσκονταν οι Σαμαράς (αριστερά) και Νίνης (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος, ήταν ο Σαλπιγγίδης.
Βέβαια, αυτή η δοκιμή μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, καθώς είναι δεδομένο ότι μέχρι το Σάββατο, ο Φερνάντο Σάντος θα... τσεκάρει και άλλα σχήματα. 

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, πάντως, υπήρξε και ένα... κακό νέο, καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Λουκάς Βύντρα. Από το ιατρικό τιμ της Εθνικής, βέβαια, τονιζόταν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αν και κάτι τέτοιο θα φανεί το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: