Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τρέχει ο Σεσκ!

Τρέχει να προλάβει ο Σεσκ Φέρμπρεγας! Τον αγώνα με την Μπλάκμπερν στις 2 Απριλίου και το στόχο του πρωταθλήματος με την Άρσεναλ. Ο Ισπανός μέσος ξεκίνησε τρέξιμο τη Δευτέρα και ευελπιστεί να είναι έτοιμος μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, για να δώσει το «παρών» στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο άσος των «κανονιέρηδων» έχει ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος από μυικούς τραυματισμούς με τον τελευταίο να τον αφήνει εκτός δράσης από τις 8 Μαρτίου και τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».

Τώρα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και αυτή τη φορά θέλει όλα να γίνουν σταδιακά και σίγουρα, ώστε να επιστρέψει στον αγώνα με την Μπλάκμπερν στις 2 Απριλίου και να μην ταλαιπωρηθεί και πάλι από κάποιο τράβηγμα μέχρι το τέλος της σεζόν:

«Η αποθεραπεία μου, πάει καλά. Άρχισα το τρέξιμο τη Δευτέρα και όλα δείχνουν καλύτερα τώρα. Χρειαζόμουν χρόνο γιατί είχα μία περίεργη χρονιά με τραυματισμούς και ήθελα να νιώσω σίγουρος τώρα ότι είμαι καλά. Θα γυρίσω πολύ πιο δυνατός και σε τέτοια φυσική κατάσταση που δεν θα μου ξανασυμβεί. Αν όλα πάνε καλά θα με δείτε στο γήπεδο με την Μπλάκμπερν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: