Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μπάλακ: «Συγγνώμη για το σκα…κολωνία»

Ο Μίκαελ Μπάλακ δεν είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στη Γερμανία, παρά το γεγονός πως ήταν ο αρχηγός της «Νάσιοναλμανσάφτ».

Την Κυριακή, επιβεβαίωσε όσους τον βρίζουν, αφού μετά το τέλος του παιχνιδιού Λεβερκούζεν – Σάλκε 2-0, ο διεθνής μέσος πήρε μια ντουντούκα από το πέταλο των οργανωμένων και έβρισε τη μισητή αντίπαλο της Λεβερκούζεν, Κολωνία, λέγοντας το αμύθητο «σκατοΚολωνία».

Σήμερα, απολογήθηκε ζητώντας συγγνώμη από τους οπαδούς αλλά και από την ομάδα της Κολωνίας. «Σίγουρα δεν ήταν έξυπνο αυτό που έκανα» είπε ο Μπάλακ.

Τώρα, αν ο Μπάλακ όντως μετανόησε ή αναγκάστηκε να το πει για πιθανή μείωση της τιμωρίας που τον περιμένει, κανείς δεν ξέρει, ούτε θα το μάθει ποτέ…

Η δήλωση της συγγνώμης ήταν: «Σίγουρα δεν ήταν έξυπνο να φωνάξω προσβλητικό σύνθημα εναντίον της Κολωνίας. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα στην ευφορία της νίκης, αλλά δυστυχώς δεν θα έπρεπε να γίνει... Γι' αυτό, δεν έχω κανένα πρόβλημα να απολογηθώ στους φιλάθλους της Κολωνίας και τον ίδιο τον σύλλογο». Πάντως η αλγεινή εντύπωση για τον Μπάλακ παραμένει στην πόλη της Κολωνίας, παρά τη μεταμέλεια του ίδιου. Τρανό παράδειγμα οι τοίχοι της πόλης, που έχουν γεμίσει με υβριστικά συνθήματα εναντίον του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: