Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κατέθεσε και ο Γάτας!!

Στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου κατέθεσε την Τετάρτη και ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας για την υπόθεση με τις κασέτες.
Κατέθεσε και ο Γάτας
Εξερχόμενος από την Ευελπίδων δήλωσε πως «με κάλεσε ο Εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου για να διευκρινίσω κάποια στοιχεία σχετικά με τα ρεπορτάζ που έχω παρουσιάσει στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην τηλεοπτική εκπομπή ΔΙΚΗ στο BLUE SKY, όπου με είχαν καλέσει. Η έρευνα είναι μυστική και ως εκ τούτου δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή την ώρα.
Έχω όμως την αίσθηση οτι τούτη τη φορά θα βγει κάτι διότι οι διαδικασίες έτρεξαν γρήγορα και ο φίλαθλος κόσμος περιμένει επιτέλους να αποδοθούν ευθύνες».
Kατέθεσε για πάνω από 2 ώρες στον Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θεώρησε πολύ σημαντικά τα όσα άκουσε για την υπόθεση που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βάσει της ίδιας πληροφόρησης ο Γάτας ήταν ο τελευταίος μάρτυρας που κλήθηκε. Υπάρχει δε η πρόθεση από τον Σιμιτζόγλου να... τρέξει πολύ γρήγορα το συγκεκριμένο θέμα και από τη νέα εβδομάδα να βάλει την υπόθεση στην τελική της ευθεία, αρχίζοντας πια να καλεί υπόπτους.
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: