Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ευνοϊκή για Τσιώλη η διακοπή

Πάνω που η ομάδα βρήκε τον ρυθμό της, κάνοντας δύο συνεχόμενες νίκες και προσθέτοντας έξι πολύτιμους βαθμούς στο «τσουβάλι» της ήρθε η προγραμματισμένη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγο Εθνικής. Στον Άρη ίσως θα ήθελαν αν είναι δυνατόν να υπάρχει πρωτάθλημα ακόμα… και αύριο, ακριβώς για τον παραπάνω λόγο. Ότι δηλαδή η ομάδα βρήκε τα πατήματά της στο γήπεδο, βρήκε ρυθμό και οι διακοπές πάντα εγκυμονούν… κινδύνους.
Αυτός είναι ωστόσο ένας λόγος που ο Σάκης Τσιώλης κρατάει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του και δεν τους έδωσε… δώρο ένα δεύτερο ρεπό πέρα από το χθεσινό. Ίσως για τον προπονητή του Άρη η στιγμή της διακοπής να είναι ιδανική, αφού στο διάστημα της μιας εβδομάδας του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει με περισσότερη ηρεμία, καθαρό μυαλό και χωρίς το άγχος της… αγωνιστικής δράσης.
Τα πρώτα δείγματα γραφείς της δουλειάς του Τσιώλη αρχίζουν και φαίνονται στο γήπεδο. Ο Άρης στα δύο παιχνίδια με τον 52χρονο στον πάγκο έχει δείξει μία νέα εικόνα στο γήπεδο. Έχει γίνει περισσότερο επιθετικός, δημιουργικός και πάνω απ’ όλα έχει τη νοοτροπία του νικητή. Ωστόσο δεν παύουν να υπάρχουν και τα… κακώς κείμενα. Και είναι λογικό, αφού όπως γράψαμε και χθες ο Τσιώλης δεν είναι ούτε μάγος ούτε ραβδάκι μαγικό κρατάει στα χέρια του.
Είναι δεδομένο ότι έχουν εντοπιστεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του κάποιες… τρύπες που θέλουν «βούλωμα» στην ομάδα και σίγουρα σε αυτή την εβδομάδα μέσα θα γίνουν πολλές διορθωτικές κινήσεις. Άλλωστε αυτός είναι και ένας λόγος που ο Τσιώλης ζήτησε να γίνει το αυριανό –εκτός απροόπτου- δίτερμα με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Υποδομών ομάδα Κ20 του Άρη . Ο 52χρονος θέλει να τεστάρει και άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, να τους δει αγωνιζόμενους και να βγάλει τα συμπεράσματά του, αφού στο μυαλό του είναι πάντα και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς όπου σίγουρα στο ρόστερ θα υπάρξουν αλλαγές.
Αυτό που προέχει όμως είναι ο “τελικός των τελικών” για τον Άρη στην Τρίπολη και βάση της υπάρχουσας κατάστασης ο προπονητής του Άρη θα δουλέψει στην τακτική και κυρίως στο αμυντικό κομμάτι όπου τα κενά είναι εμφανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: