Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ενοχλημένη με Φέργκιουσον η Ομοσπονδία!!

Η σκληρή στάση που έχει διατηρήσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά την επιβολή της ποινής των πέντε αγωνιστικών και του χρηματικού προστίμου των 30.000 λιρών έχει ενοχλήσει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας. Ο Σκοτσέζος τεχνικός, δεν μπήκε… ούτε καν στον κόπο να ασκήσει έφεση, πόσο μάλλον να ζητήσει μια απλή συγγνώμη.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» από την πρώτη στιγμή που του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς από την FA, για τα σχόλια που έκανε μετά την ήττα (2-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τονίζοντας πως η διαιτησία ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα, έδειξε ασυμβίβαστος. Ήταν αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του για να προσβάλει την απόφαση της ομοσπονδίας, ενώ στο άκουσμα της ποινής, αρχικά είχε σκεφτεί να ασκήσει έφεση, αλλά δεν το έκανε και μέχρι σήμερα, δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη, τόσο για τα σχόλιά του, όσο και για τη στάση του.

Αυτό είναι που έχει ενοχλήσει την FA, η οποία θεωρεί ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υποτιμά τη δυναμική της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Νησιού και την προσπάθεια που κάνει η ίδια για τη διατήρηση του σεβασμού και ευπρεπισμού στα πρωταθλήματα της χώρας.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: