Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Βλέπει» Ίντερ στο ντέρμπι ο Ρονάλντο

Ο Βραζιλιάνος που πρόσφατα αποχώρησε από την ενεργό δράση και στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων, μίλησε στη Gazzetta dello Sport για την αναμέτρηση που μπορεί να κρίνει τη μάχη του τίτλου και, αν και στην αρχικά δεν θέλησε να προβλέψει τον νικητή, έπειτα από πίεση ψήφισε... «νερατζούρι»:

«Το ντέρμπι είναι ντέρμπι, ένα διαφορετικό ματς από μόνο του. Εντάξει, πιστεύω ότι η Ιντερ θα κερδίσει γιατί οι παίκτες έχουν ξαναβρεί τον δικό τους τρόπο παιχνιδιού, αλλά πάνω απ` όλα έχουν ανακτήσει την αυτοπεποίθησή τους.

Βλέπω ότι η Ίντερ έχει πιο ανεβασμένη ψυχολογία από τη Μίλαν και αυτό μετράει πολύ».

Αναφορικά με τη μάχη του πρωταθλήματος και το αν θεωρεί ότι σε περίπτωση νίκης της η Ίντερ έχει προβάδισμα για τον τίτλο, εξήγησε: «Είναι δύσκολο να πω κάτι τέτοιο από τη στιγμή που απομένουν ακόμα 7 αγώνες, αλλά πραγματικά το πιστεύω.

Ξέρετε τί μου έλεγε πάντα ο Λεονάρντο; Το να κερδίζεις συνεχόμενα ματς είναι αυτό που σε βοηθάει να φτάσεις στη νίκη. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις, αλλά μετά είναι υπέροχο. Η Ίντερ το κατάφερε μετά από καιρό και σκληρή δουλειά. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι τώρα θα σταματήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: