Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κίνηση ανθρωπιάς από Ρόμπσον και Κόουλ!!

Δύο μεγάλες μορφές του παρελθόντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα μεταβούν τον ερχόμενο μήνα σε τρεις ασιατικές πόλεις, προκειμένου να παραστούν σε φιλανθρωπικά γκαλά.

Ο Μπράιαν Ρόμπσον και ο Αντριου Κόουλ θα ταξιδεύσουν στη Μπανγκόκ (6 Απριλίου), στην Κουάλα Λουμπούρ (8 Απριλίου) και Χονγκ Κονγκ (9 Απριλίου), όπου φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους "θρύλους" των "κόκκινων διάβολων". Εκτιμάται πως οι δύο παλαίμαχοι, που έπαιξαν σε περισσότερα από 700 παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα βοηθήσουν στο να συγκεντρωθεί ένα αρκετά αξιοσέβαστο ποσό για την UNISEF και για το ίδρυμα του συλλόγου.

Ο Ρόμπσον, ο οποίος ζει στη Μπανγκόκ από τον Οκτώβριο του 2009, όταν και ανέλαβε τα ηνία της εθνικής ομάδας της Ταϊλάνδης, γνωρίζει πολύ καλά ότι η Γιουνάιτεντ διαθέτει αρκετούς θαυμαστές στην Ασία και είναι βέβαιος ότι τα γκαλά θα προσελκύσουν πάρα πολύ κόσμο. "Είναι πολύ παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να βρεις πουθενά καλύτερους οπαδούς από αυτούς της Μάντσεστερ. Εχουμε φανατικούς υποστηρικτές σε ολόκληρη την Ασία", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρόμπσον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: