Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Σενάρια για Βαλβέρδε

Ο ίδιος δηλώνει πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ισπανία και φαίνεται πως οι συμπατριώτες του συνεχίζουν να τον εμπλέκουν σε διάφορα σενάρια διαδοχής. Ο λόγος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος σύμφωνα με ιστοσελίδα της ισπανικής ιστοσελίδας βρίσκεται στα υπόψη της Αθλέτικ Μπλιμπάο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «elathletic.com» αναφέρει πως ο Χοακίν Καπαρός δεν πρόκειται να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των Βάσκων, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να είναι μια δελεαστική και ενδιαφέρουσα περίπτωση: "Έρχονται εκλογές στην Μπιλμπάο και ο πρόεδρος της ομάδας θα θέλει να έχει στο τιμόνι έναν έτοιμο και φτασμένο προπονητή. Σε αυτό το σενάριο προκύπτει η πιθανότητα του Ερνέστο Βαλβέρδε που παίζει γερά στα προγνωστικά. Ο Βαλβέρδε ξέρει καλά την Ατλέτικ Μπιλμπάο και προέρχεται από δυο πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Θα προκύψει τρίτος υποψήφιος;" αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης, πως στην σελίδα υπάρχει και ψηφοφορία, που καλει τους αναγνώστες να ψηφίσουν ποιον θεωρούν καταλληλότερο για επόμενο προπονητή της Μπιλμπάο, με τον Βαλβέρε να χαίρει της εκτίμησης των φιλάθλων της ομάδας. Φυσικά αξίζει να σημειώσουμε, πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη αρχίσει να χτίζει τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να είναι το απόλυτο αφεντικό στους «ερυθρόλευκους».

Όχι σε Έβερτον

Άνθρωποι της Έβερτον παρακολούθησαν την αναμέτρηση του  Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ και φυσικά εντυπωσιάστηκαν από την απόδοση του Κέβιν Μιραλάς και σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» έκαναν κρούση στην πλευρά του αντιπροσώπου του, προκειμένου να τον αποκτήσουν.

Παρόλα αυτά, η εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Κριστόφ Ενροτό απάντησε αρνητικά: «Ο Κέβιν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Και εγώ το ίδιο θέλω. Άρα, δεν υπάρχει θέμα να συζητήσουμε κάτι παραπάνω» φέρεται να τόνισε ο εκπρόσωπος του, δείχνοντας πως πρόθεση του Βέλγου επιθετικού είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και να κερδίσει εμπειρίες και τίτλους με τους πρωταθλητές Ελλάδας, κάτι το οποίο τονίζει και σε πρόσφατες συνεντεύξεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: