Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Κόκκινος» ο διακαής πόθος του Μουρίνιο;

Σφήνα στο φλερτ Ρεαλ και Ντε Ρόσι, έχει μπει η Γιουνάιτεντ.
Όπως από το απόγευμα της Τρίτης, είχαμε δημοσιοποιήσει ο Μουρίνιο, επιθυμεί ο 27χρονος παίκτης της Ρόμα, να γίνει κάτοικος Μαδρίτης το καλοκαίρι:Παρόλα αυτά, οι σειρήνες από την Αγγλία, έχουν ηχήσει, με το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.


Από πού προκύπτει το… μπάσιμο των Άγγλων όμως; Μίκαελ Κάρικ και Πόλ Σκόυλς, αποχωρούν στο τέλος της σεζόν από την ομάδα. Για τον τελευταίο, υπάρχει μια μικρή επιφύλαξη, όπως και να έχει πάντως δεν θα υπολογίζεται ως βασικός. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δείχνει διατεθειμένος να… παραστρατήσει από την συνήθη τακτική του  να αγοράζει ακριβά ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, βολιδοσκοπώντας τον Ντε Ρόσι.



 Όπως απορρέει από τα βρετανικά ρεπορτάζ της Sun και της Indepedent, οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ, προσφέρουν 18 εκατομμύρια λίρες, την στιγμή που οι «μερένγκες» δίνουν 22 εκατομμύρια σε ευρώ όμως, άρα οι προσφορές τους, είναι σχεδόν ισόποσες. Ο ίδιος ο παίκτης, υπογραμμίζει σχετικά με το παρών και το μέλλον του στη Ρώμη:


« Συνήθως στη Ρόμα μου φέρονται με το καλύτερο τρόπο , όμως φέτος κάτι έχει αλλάξει. Δεν θέλω να παρουσιάζω την κατάσταση σαν να είμαι το θύμα ούτε θέλω να μου λένε πόσο καλός ποδοσφαιριστής είμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: