Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κορυφώνεται η αγωνία!!

Η μαραθώνια τηλεδιάσκεψη των Σταύρου Αδαμίδη και Πέτρου Παππά με τον Νίκο Νοτιά δεν έφερε –τουλάχιστον για την ώρα- τα αποτελέσματα που όλοι θα ήθελαν στην ΑΕΚ.

Κεντρικό ζήτημα της συζήτησης των τριών ανδρών ήταν τα χρήματα που πρέπει να βάλουν έτσι ώστε η ΑΕΚ να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την αδειοδότηση.

Οι Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς καλούνται να εκταμιεύσουν άμεσα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς συνολικά 5,3 εκατομμύρια ευρώ για να έχει η ομάδα δικαίωμα συμμετοχής τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα χρήματά αυτά αποτελούν και το «αγκάθι»… Και οι δύο άνδρες φέρονται κουρασμένοι από την ενασχόλησή τους με τα κοινά και από την ανάγκη για χρηματοδότηση της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλα αυτά κανένας από τους δύο δεν έχει αρνηθεί την αγάπη του για την Ένωση και την πρόθεσή τους να βοηθήσουν.

Στη συζήτησή τους οι δύο άνδρες δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε μια απόφαση για τα χρήματα που πρέπει να βάλουν. Για να συμβεί κάτι τέτοιο οι Παππάς-Νοτιάς καλούνται να μοιραστούν το ποσό. Ο κ.Παππάς φαίνεται να δεσμεύτηκε να βάλει τα χρήματα που οφείλει, αλλά κάτι τέτοιο προϋποθέτει να γίνει το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Νοτιάς φαίνεται να προβληματίζεται περισσότερο για την κίνηση αυτή, αφού εδώ και καιρό έχει εκφράσει τη θέλησή του να απομακρυνθεί. Παρόλα αυτά η αδυναμία του για την ομάδα δεν έχει πάψει να υφίσταται. Κάτι που αφήνει πολλές ελπίδες. Στην Ένωση στηρίζουν πολλά στο προπονητικό κέντρο, το οποίο αποτελεί επένδυση του κου.Νοτιά.

Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία και όσο περνάει ο χρόνος και δεν βρίσκεται μια λύση είναι λογικό η αγωνία να κορυφώνεται.

«Παρών» και Μακρής
Το είχε προαναγγείλει μέσω συνέντευξής του στον NOVAΣΠΟΡ Fm 94.6 το μεσημέρι. Ο Κώστας Μακρής πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και συνομίλησε με τους μετόχους αλλά και τον Σταύρο Αδαμίδη για το ενδεχόμενο άμεσης εμπλοκής του στην ΠΑΕ.

Όπως διαρρέεται από την ΑΕΚ ο κ.Μακρής εξέφρασε και πάλι το ενδιαφέρον του να μπει στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όμως ενημέρωσε ότι χρειάζεται κάποιο χρόνο καθώς αυτή την χρονική στιγμή «τρέχει» κάποια πολύ σοβαρά ζητήματα που δεν του επιτρέπουν την άμεση εμπλοκή του με τα κοινά της Ένωσης.

Παππάς: «Τα τελευταία»
Η πρόθεση από την πλευρά του Παππά να βάλει τα χρήματα που χρειάζονται -από την πλευρά του- για να καλυφθεί το ποσό που απαιτείται για την αδειοδότηση είναι δεδομένη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μέτοχος της ΠΑΕ, φέρεται να εξέφρασε την πρόθεσή του να βάλει τα περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται αλλά ξεκαθάρισε πως αυτά θα είναι και τα τελευταία χρήματα που βάζει στην ΠΑΕ.

Άμεσα, το βάρος μετατοπίζεται στον Νίκο Νοτιά για να ληφθεί η άδεια συμμετοχής της ομάδας στις ελληνικής διοργανώσεις αλλά και στις ευρωπαϊκές, αλλά πλέον, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να βρεθεί κάποιος χρηματοδότης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: