Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Καταγγελίες Κούγια για στοίχημα και «ύποπτα» ματς

Μία νέα δικογραφία θα απασχολήσει όπως όλα δείχνουν τις εισαγγελικές αρχές μετά τις πρωινές (σ.σ Τετάρτη) καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, για περίεργα “παιχνίδια” που παίζονται στο Στοίχημα και αγώνες που «στήνονται» γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό. Για να κερδίζουν κάποιοι χρήματα και κυρίως παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Δικαστικές πηγές έλεγαν στο gazzetta.gr, ότι είναι πολύ πιθανό η καινούργια δικογραφία να ενσωματωθεί στην ήδη υπάρχουσα που έχει σχηματίσει το τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος και αφορά στα στημένα παιχνίδια. Ωστόσο, εάν αποτελέσει αυτόνομη δικογραφία, τότε θα ερευνηθεί από τον επίκουρο αθλητικό εισαγγελέα Στέφανο Μπαξεβάνη, ο οποίος αναλαμβάνει δράση στο πλευρό του Κ. Σιμιτζόγλου.
Αργά το μεσημέρι, ο Αλέξης Κούγιας, από τον οποίο άνοιξε η υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, προχώρησε τις καταγγελίες του ένα βήμα παραπάνω, συνδέοντας πολλές ομάδες της Β' Εθνικής με… περίεργα πονταρίσματα στο Στοίχημα, με αιχμή του δόρατος το τελευταίο παιχνίδι Ηλιούπολη-Λεβαδειακός. Μίλησε όμως και για τις κασέτες που έφτασαν στο γραφείο του, οι οποίες, όπως είπε ο γνωστός δικηγόρος, μετά από προσεκτική ακρόαση, αναφέρονται στο Στοίχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: