Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Θα είμαι καλό παιδί… μεγάλος ΑΕΚτζής»!!

Ο Κώστας Μακρής, ο οποίος ενδιαφέρεται να αγοράσει μετοχές της ΑΕΚ και να γίνει το νέο αφεντικό των «κιτρινόμαυρων», έδωσε άλλη μία συνέντευξη, στην οποία μιλάει για την… πρώην πλέον ομάδα του, τον Ολυμπιακό και ίσως τη μελλοντική, την Ένωση.

«Θα είμαι καλό παιδί… μεγάλος ΑΕΚτζής»
Ο Μακριής μίλησε στην εκπομπή ΝοvasportsΝews, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να ανησυχούν οι φίλοι της ομάδας για τις οπαδικές προτιμήσεις που είχε μικρός, καθώς στην ΑΕΚ θα γίνει ο μεγαλύτερος ΑΕΚτζής!
«Έχω πάρει κέρδη από το ποδόσφαιρο, όχι βέβαια σε χρήματα. Στην ομάδα που έχω από την Αδελαϊδα, αν διαβάσετε στο ίντερνετ, έχουν δώσει το όνομα μου στο γήπεδο της. Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό. Διάβασα με πίκρα σήμερα σε μια εφημερίδα ότι τάχα διοικεί τις επιχειρήσεις μου ο γιός και η γυναίκα μου. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Είναι όλα ανακρίβειες. Ο μόνος directorείμαι εγώ. Είναι ανεπίτρεπτα πράγματα. Γράψανε ότι μίλησε με τον κύριο Τσακίρη. Είναι δυνατόν να γράφονται αυτά; Και όλα αυτά για έναν άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει μια ομάδα και το ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά.
Για τους μετόχους της ΑΕΚ είπε: «Πιστεύω πως ο κ. Παππάς θα βάλει τα χρήματα, όπως και ο κ. Νοτιάς. Αυτοί τα δημιούργησαν και αυτοί πρέπει να πληρώσουν. Ο κ. Χατζηιωάννου αγαπάει πάρα πολύ την ΑΕΚ και θέλω να είναι ένας από τους συμπαίκτες μου. Δεν ξέρω και δεν έχω ακούσει τίποτα για τον κ. Δαλακούρα. Η ΑΕΚ είναι μια ιδέα, δεν αγοράζονται οι ιδέες. Έχω ακούσει καλά λόγια για τον κ. Νοτιά. Γνώρισα τον κ. Παππά και σχημάτισα καλή γνώμη. Τέσσερα άτομα είναι αρκετά, θα συναντιόνται μία φορά το μήνα και το αγωνιστικό τμήμα θα το έχει ο προπονητής».
Για το γηπεδικό: «Το μεγαλύτερο προσόν για μια ομάδα είναι να έχει γήπεδο. Πρέπει να απαιτήσουμε από τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας να γίνει μια απόσβεση πιο γρήγορα. Να μπορεί να φτιαχτεί και δίπλα από το γήπεδο ένα εμπορικό κέντρο».
Για τις οπαδικές προτιμήσεις που είχε μικρός:«Εδώ στην Ελλάδα παρεξηγούνε τα πάντα. Και στην Παναχαϊκή είχα πει ότι ήμουν μικρός Ολυμπιακός και μου έλεγαν διάφορα. Να μη νοιάζει το φίλαθλο της ΑΕΚ τι ομάδα ήμουν. Όταν θα μπω σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, θα είμαι πιο φανατικός και από τους φανατικούς».
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:«Το ελληνικό ποδόσφαιρο μου έχει αφήσει πικρή γεύση. Με πολεμήσανε πολύ. Μπορείτε να ρωτήσετε διάφορους ανθρώπους γι αυτό. Θα μάθετε από πολλούς τι έχει συμβεί. Ρωτήστε τον κ. Φυλακούρη, τον κ. Γιοβάνοβιτς, τον κ. Γεωργάτο. Εγώ την Παναχαϊκή την έδωσα για ένα κομμάτι ψωμί. Την αγαπάω. 90% του κόσμου με λατρεύει στην Πάτρα. Τώρα η Παναχαϊκή κόβει 300 εισιτήρια, είναι αμαρτία».
Η υπόσχεση στους φίλους της ΑΕΚ:«Θέλω να πω στους φιλάθλους της ΑΕΚ. Ό,τι και να γίνει δεν θέλω να παρεξηγήσουν ότι ήμουν Ολυμπιακός. Στην ΑΕΚ αν μπω θα γίνω ο μεγαλύτερος ΑΕΚτζής».
Τέλος, ο κ. Μακρής παραδέχτηκε πως συζητάει παράλληλα με μια ομάδα από την Ανατολική Ευρώπη, δεν θέλησε όμως να αποκαλύψει το όνομά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: