Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Αλκαζάρ»: «Απούσα μονοπρόσωπη διοίκηση»

Ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Λάρισας, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Αλκαζάρ», χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς, όπως «το αρρωστημένο σώμα της ΑΕΛ ψυχορραγεί» και «απούσα μονοπρόσωπη διοίκηση»!

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Το παιχνίδι δεν ήθελε παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα να τελειώσει, ο κόσμος όλος όρθιος, τρέφοντας ελπίδες για το θαύμα, καθώς τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων ήταν υπέρ μας, ζητούσε εν χορό την νίκη στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με το μισητό κοτόπουλο, μόνο που χιλιάδες καρδιές σταμάτησαν να χτυπούν, βλέποντας την μπάλα μετά από ένα μακρινό γέμισμα και εγκληματικό λάθος του ακραίου οπισθοφύλακα να καταλήγει στα δίχτυα του Αμπάρη...

Η βουβαμάρα που σκέπασε το AEL FC ARENA έκανε την Κυριακή να δείχνει ακόμα πιο συννεφιασμένη. Δυστυχώς το "όνειρο" της παραμονής ξεθώριασε, καθώς οι ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες δεν είναι σίγουρο αν αρκούν πια.. Για πολλοστή φορά, τα ατομικά λάθη και ο εγωισμός στοίχισαν και το αρρωστημένο σώμα της ΑΕΛ ψυχορραγεί παρόλο που αρνήθηκε πεισματικά να παραδοθεί.

Ευθύνες υπάρχουν πολλές για την κατάσταση της ομάδας και θα αποδοθούν όπου και όπως πρέπει και την ώρα που πρέπει, ενώ πολλά ονόματα θα προστεθούν δικαίως στο μαύρο βιβλίο της ιστορίας μας ενώ τα τελευταία γεγονότα δείχνουν πως ακόμα και τώρα τίποτα δεν έχει γίνει αντιληπτό από την απούσα μονοπρόσωπη διοίκηση. Λίγη υπομονή και θα πούμε περισσότερα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: