Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μουρίνιο: «Στην Αγγλία η επόμενη δουλειά μου»

Το αγγλικό πρωτάθλημα θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε για άλλη μία φορά την αγάπη του για την Premier League, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει στον πάγκο ποιας ομάδας θα καθίσει.

«Μου λείπει η Αγγλία και η επόμενη δουλειά μου θα είναι εκεί» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στη “Sun”, για να προσθέσει: «Έχω αφήσει μια μισοτελειωμένη δουλειά εκεί. Επίσης πιστεύω ότι και η Αγγλία με θέλει πίσω. Ήταν η πιο απολαυστική θητεία στην καριέρα μου εκεί.

Την εποχή που ήμουν στην Τσέλσι πέρναγα πολύ ωραία και ως προπονητής και ως οικογενειάρχης. Η οικογένειά μου και εγώ ήμασταν ευχαριστημένοι εκεί. Κάναμε πολλούς φίλους. Διατηρούμε ακόμα επαφές και θέλουμε να επιστρέψουμε
».

Ερωτηθείς για τις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, απάντησε: «Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, αλλά και ο πιο δύσκολος να κουμαντάρεις επίσης. Με πλησίασε για τρίτη φορά το καλοκαίρι και δεν μπορούσα να της αρνηθώ πάλι.

Ωστόσο η Ισπανία, δεν είναι Αγγλία, η Αγγλία είναι ξεχωριστή. Ιταλοί, Ισπανοί και Πορτογάλοι με ρωτούν συνέχεια γιατί αγαπώ τόσο πολύ την Αγγλία και δεν μπορώ να τους δώσω απάντηση. Απλά την αγαπώ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: