Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Απίστευτο ξύλο και λιπόθυμος ο διαιτητής! (video)

Όσοι ασχολούμαστε με το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούμε να πάρουμε κουράγιο αναλογιζόμενοι ότι υπάρχουν και χειρότερα, πολύ χειρότερα. Εικόνες πέρα από κάθε φαντασία κατέγραψαν οι κάμερες σε αγώνα στην Αργεντινή, όταν ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκαν δίχως οίκτο στους διαιτητές ξυλοκοπώντας τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε ένας εξ αυτών να πέσει λιπόθυμος από τα χτυπήματα!

Το δυσάρεστο (αλλά και άνανδρο, αφού καμιά εικοσαριά τύποι κυνηγούσαν τρεις) περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα Κατόλικα-Σπορτίβο Λαγκούνα και συγκεκριμένα λίγο μετά το 16ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν γκολ και όταν οι παίκτες της Κατόλικα έκαναν σέντρα ο άμοιρος διαιτητής είχε την ατυχή έμπνευση όπως αποδείχτηκε- να καταλογίσει παράβαση και να ζητήσει επανάληψη. Οι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν και σε έναν από αυτούς ο Ούγκο Βέγκα έδειξε δεύτερη κίτρινη και κατά συνέπεια κόκκινη κάρτα.

Η επίθεση που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο και από το μένος δεν γλίτωσαν ούτε οι επόπτες. Οι λιγοστές αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν μόνο όταν ο διαιτητής έπεσε λιπόθυμος από τα χτυπήματα. Οι αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι για περισσότερα από 20 λεπτά κείτονταν στο έδαφος αναίσθητος.

Ακόμη πιο τραγικό στην όλη ιστορία είναι το γεγονός ότι στα επεισόδια πρωταγωνίστησε και ο… πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος είναι ιερέας! Τουλάχιστον οι παππάδες στα ελληνικά γήπεδα για την ώρα απλά σημαδεύουν αντίπαλους ποδοσφαιριστές με λέιζερ, όπως είχε γίνει στο Ηράκλειο σε ματς της Εθνικής.

Α, συγνώμη ξέχασα! Ήθελε να δείξει πού καθόταν σε κάτι ενορίτες του που βρισκόταν στην απέναντι θύρα…
Πάλι καλά να λέμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: