Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τόρες: «Δεν αγχώνομαι»

Μπορεί ο Φερνάντο Τόρες να μην έχει πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ με την Τσέλσι, στα πρώτα του επτά παιχνίδια, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν αγχώνεται. Ο Ισπανός είναι βέβαιος, ότι τόσο τα πρώτα του γκολ, όσο και οι επιτυχίες θα έρθουν στο άμεσο μέλλον.

«Δεν είμαι αγχωμένος που δεν έχω σκοράρει ακόμη. Αυτά τα γράφουν απλά οι εφημερίδες. Θα έρθει σύντομα και το γκολ, όμως το πιο σημαντικό είναι να νικάει η Τσέλσι παρά να σκοράρω εγώ. Ήρθα εδώ για να κατακτήσω τίτλους και να απογειώσω την καριέρα μου. Είμαστε ακόμη μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος», σχολίασε αρχικά ο διεθνής στράικερ και πρόσθεσε:

«Οι αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πολύ δύσκολες γιατί ήταν ο χειρότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να μας τύχει. Έχουμε όμως 50% πιθανότητες να περάσουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαι οπαδός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον γιατί είναι ένας προπονητής που μάχεται πάντα για τη νίκη, όπως και οι Γκουαρντιόλα, Μουρίνιο και Μπενίτεθ. Είναι μεγάλη χαρά για κάθε παίκτη να δουλεύει με τέτοιους τεχνικούς και να γεύεται μέρος της επιτυχίας τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: