Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Σλούκας: «Πέντε τελικούς»

Ο πλέι μέικερ του Άρη, Κώστας Σλούκας μίλησε στο ΑΡΗΣ FM 92,8 και αρχικά υπογράμμισε ότι: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι αυτό με τον Ηρακλή. Έχουμε μπροστά μας πέντε... τελικούς που πρέπει να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα υπάρχει πίεση από τον κόσμο. Ο Ηρακλής έχει κάνει κάποιες καλές νίκες και πιστεύω ότι η θέση που βρίσκεται είναι πλασματική. Είναι καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε» ενώ αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «H ομάδα του Παναθηναϊκού είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη και για να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια χρειάζεται και λίγο τύχη. Δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο. Δείξαμε θετικά σημάδια τα οποία όμως πρέπει να δουλέψουμε».

Σχετικά με την σταθερότητα που δεν δείχνουν οι «κίτρινοι» ο Κώστας Σλούκας είπε: «Είναι λογικό ως ένα σημείο όλες οι ομάδες να έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο πρέπει να κρατάμε τα καλά μας στοιχεία και να στηριζόμαστε σε αυτά για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας" ενώ πρόσθεσε για την δική του παρουσία ότι: «Είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία μου στον Άρη και από την εμπιστοσύνη που υπάρχεις προς το πρόσωπο μου. Βέβαια είναι λίγο δύσκολο όταν αλλάζει ο προπονητής. Με τον καιρό όμως  βρήκα το ρόλο μου στην ομάδα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό». Όταν ρωτήθηκε για τους νεοφερμένους Γουίντερς και Μπάβτσιτς είπε: «Ο Γουίντερς είναι παίκτης ομάδας. Παίζει πολύ καλή άμυνα, παίρνει καλές θέσεις και είναι εκπληκτικός σουτέρ. Είναι ένας παίκτης που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Άρης. Ο Μπάβτσιτς είναι ένας έξυπνος παίκτης. Μπορεί να παίξει κοντά και μακριά από το καλάθι και θα προσφέρει πολλά».

Όσον αφορά την τρίτη θέση που είναι ο μεγάλος στόχος είπε: «Δεν ξέρω αν θα τα  καταφέρει η ομάδα. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε πέντε  παιχνίδια μέχρι τα play offs  και είναι στο χέρι μας να πλασαριστούμε στην πρώτη τετράδα του Πρωταθλήματος».

Στα αγωνιστικά ο Λευτέρης Σούμποτιτς προβληματίζεται για τον Νίκο Χατζηβρέττα, η συμμετοχή του οποίου εξακολουθεί να είναι αμφίβολη για τον αγώνα του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: