Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τους τα είπε και… ξεθύμανε ο Χάβος!!

Με σκληρή γλώσσα μίλησε στους παίκτες του ο Μάκης Χάβος στην προπόνηση της Τετάρτης στη Σουρωτή.
Τους τα είπε και… ξεθύμανε ο Χάβος!
"Δεν θα ανεχτώ το φαινόμενο κάποιος να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα", είπε μεταξύ άλλων στον… εξάψαλμο του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ…
"Είμαι πάρα πολύ νευριασμένος, στεναχωρημένος και πικραμένος από το αποτέλεσμα στο ματς με τον Ατρόμητο. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα χωρίς ο Χαλκιάς να έχει ακουμπήσει την μπάλα έως τότε στο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Κάποιες στιγμές παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία λεπτά, όμως, δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και χύσαμε την καρδάρα με το γάλα", ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (20/3), στέλνοντας στη συνέχεια μήνυμα προς όλους τους ποδοσφαιριστές:
"Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή, είτε βρίσκονται στην 18άδα, είτε στην 11άδα, πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμοι. Αυτοί που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είναι καλύτεροι από αυτούς που βγαίνουν".
Τέλος, ξεκαθάρισε σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική συμπεριφορά κάθε παίκτη από εδώ και στο εξής. "Δεν θα ανεχτώ το φαινόμενο κάποιος να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα", είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: