Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ανοιχτές δύο θέσεις στην 11άδα του ΠΑΟΚ

Ο Μάκης Χάβος δείχνει να έχει καταλήξει για τους εννέα από τους 11 παίκτες που σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στο ματς με την Κέρκυρα με σύστημα «4-2-3-1» και τις δύο θέσεις που μένουν ανοιχτές διεκδικούν ο Σνάουτσνερ με τον Έτο για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Βιτόλο με τον Αρίας για τα χαφ δίπλα στον Γκαρσία.
Ο τεχνικός του Δικεφάλου γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του για το ματς της τελευταία αγωνιστικής τους τραυματίες Σαβίνι και Μαλεζά αλλά και τον τιμωρημένο Κοντρέρας, αναμένεται να εμπιστευτεί όπως και στο Καυτανζόγλειο για το κέντρο της άμυνας τον Μπαλάφα δίπλα στο Τσιρίλο.
Ο Μαλεζάς ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμούς και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει μαζί με την ομάδα, αλλά έχοντας χάσει τις προπονήσεις μίας εβδομάδας μάλλον δεν προλαβαίνει το ματς με την Κέρκυρα. Αλλά ακόμη και να μπει στην αποστολή, μάλλον θα καθίσει στον πάγκο, ενώ ο Σαβίνι ακολούθησε και χθες πρόγραμμα θεραπείας.
Για το αριστερό άκρο της άμυνας προορίζεται και πάλι ο Λίνο, παρότι στις πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας δοκιμάστηκε και ο Σακελλαρίου. Για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Χάβος θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ του Σνάουτσνερ και Έτο. Πρόκειται για το πρώτο από τα διλήμματα του Έλληνα τεχνικού.
Το άλλο δίλημμα αφορά τον παρτενέρ του Γκαρσία (ο οποίος επιστρέφει στην 11άδα) στα χαφ. Ο Βιτόλο με τον Αρίας διεκδικούν τη θέση, ενώ πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς έχοντας δεξιά τον Ελ Ζαρ και αριστερά το Βιεϊρίνια.
Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σαλπιγγίδη στο «4-2-3-1», ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να δούμε και πάλι ένα «4-4-2» οπότε θα πρέπει να μείνει εκτός κάποιος χαφ για να παίξει ένας δεύτερος επιθετικός δίπλα στο «Σάλπι».
Άλλωστε τον τελευταία καιρό, ο Μάκης Χάβος ανακατεύει την τράπουλα στις προπονήσεις και σε αρκετές περιπτώσεις, επιφυλάσσει εκπλήξεις. Όπως και να έχει είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στο ματς με την Κέρκυρα για να εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι-οφ, αλλά να μπει και με καλύτερες προϋποθέσεις.
* Σήμερα η προπόνηση θα είναι απογευματινή και θα φιλοξενηθεί στις 17:00 στη Σουρωτή

Δεν υπάρχουν σχόλια: