Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Σκούρα» τα πράγματα χωρίς «Ίμπρα»

Τις υπηρεσίες του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα στερηθεί για τους επόμενους τρεις αγώνες της η Μίλαν, λόγω της τιμωρίας του Σουηδού επιθετικού.

Οι «ροσονέρι» έχασαν τον πολυτιμότερο παίκτη τους στο κρισιμότερο ίσως χρονικό σημείο της τρέχουσας σεζόν, για την ολοκλήρωση της οποίας απομένουν έξι αγωνιστικές, με τον Ματιέ Φλαμινί να τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό του.

«Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να τα βγάλουμε πέρα χωρίς τον Ζλάταν. Έχουμε φτάσει στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν και πρέπει να τα καταφέρουμε χωρίς έναν σπουδαίο παίκτη, όπως αυτόν. Αυτό θα είναι δύσκολο», δήλωσε ο Γάλλος μέσος στο περιοδικό «GQ».

«Είναι πραγματική ντροπή που δεν θα μπορέσει να βρίσκεται εκεί. Το μόνο που έκανε ήταν να θυμώσει με τον εαυτό του που έχασε την κατοχή της μπάλας», σχολίασε ο Φλαμινί για τον λόγο που τιμωρήθηκε ο Ιμπραΐμοβιτς και πρόσθεσε: «Θα βρούμε έναν τρόπο να χειριστούμε την κατάσταση».

Σε ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν, η Μίλαν υποδέχεται αύριο τη Σαμπντόρια με στόχο τη νίκη η οποία θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και το +3 από τη δεύτερη Νάπολι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: