Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Στοχοποίησαν τον Ζλάταν»

Οι δύο αποβολές του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στα ισάριθμα τελευταία ματς που έχει αγωνιστεί προκάλεσαν, πλέον, την αντίδραση και του μάνατζερ του, που κάνει λόγο για αδικία.
Ο Σουηδός άσος υποστήριξε ότι στο ματς με την Φιορεντίνα δεν έβρισε τον βοηθό διαιτητή αλλά τον εαυτό του και συμπλήρωσε πως σε σχέση με αυτόν κάποιοι άλλοι δε θα πρέπει να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο.

Αυτής της άποψης, όπως φαίνεται, είναι και ο Μίνο Ραϊόλα, καθώς πιστεύει ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από τους διαιτητές και την επιτροπή που αποφασίζει για τις τιμωρίες.

«Κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι ο Ζλάταν θα αγωνιστεί όσο το δυνατόν λιγότερο τώρα που φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Είναι φυσιολογικό, επομένως, να πιστεύει ότι έχει γίνει στόχος. Εκανε ένα φάουλ σε όλο το ματς με τη Φιορεντίνα και αμέσως είδε την κίτρινη κάρτα. Είναι γελοίο αυτό! Ολοι οι αντίπαλοι τον κλωτσούσαν αλλά δεν τιμωρήθηκε κανείς τους. Στο τέλος, μάλιστα, τον απέβαλαν επειδή έβριζε τον εαυτό του. Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά», τόνισε ο Ραϊόλα, που σε ερώτηση για το μέλλον του Ιμπραΐμοβιτς, τόνισε λακωνικά: «Θα παραμείνει Ροσονέρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: