Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ο Μουρίνιο πήγε, οι δημοσιογράφοι έφυγαν!!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ανακοινώσει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο δε θα παραστεί στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο Πορτογάλος εμφανίστηκε, τονίζοντας ότι δε θα κάνει δηλώσεις και οι Ισπανοί δημοσιογράφοι αποχώρησαν από την αίθουσα!
Ακόμη και όταν δεν μιλάει ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει τον τρόπο να... προκαλεί! Νωρίτερα στην ημέρα η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δε θα έδινε το παρών στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν τους αγώνες της «Βασίλισσας» και στη θέση του θα πήγαινε ο Αϊτόρ Καράνκα. Τελικά, προς έκπληξη όλων ο Μουρίνιο έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα που θα διεξαγόταν η συνέντευξη τύπου μαζί με τον Καράνκα, ο οποίος ενημέρωσε ότι δε θα έκανε καμία δήλωση. «Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θα απαντήσει σε καμία ερώτηση. Κάθε φορά που ο «μίστερ» μιλάει, δημιουργείται ένταση. Δεν επιθυμεί να γίνει κάτι τέτοιο, ούτε να είναι αυτός υπεύθυνος αν ανέβει το θερμόμετρο ενόψει του ντέρμπι», είπε ο βοηθός του Μουρίνιο.

Μόλις οι Ισπανοί δημοσιογράφοι το άκουσαν, αποφάσισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας να αποχωρήσουν, καθώς θεώρησαν την ενέργεια του Μουρίνιο προσβλητική προς την πλευρά τους! Τους συναδέλφους τους ακολούθησαν οι δημοσιογράφοι από την Ιταλία και τη Γαλλία και στην αίθουσα παρέμεινε μόλις ένας δημοσιογράφος σύμφωνα με την Marca!

Δεν υπάρχουν σχόλια: