Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ντέρμπι στο «Emirates»!!

Στο Λονδίνο και το «Emirates» διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον ματς της 33ης αγωνιστικής ημέρας της Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ, υποδέχεται τη Λίβερπουλ και θέλει μόνο νίκη, ενώ οι «reds», προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Σίτι και θέλουν μία ακόμα μεγάλη νίκη. Μόνο το «διπλό» σκέφτεται η Τσέλσι που παίζει στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. 

Να διατηρήσει ανοιχτές τις μαθηματικές της ελπίδες για τον τίτλο της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, θέλει η δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα, Άρσεναλ που αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο. Χωρίς τους Φαμπιάνσκι και Βερμάαλεν οι «κανονιέρηδες», γνωστές οι απουσίες για την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς, με τους Τζέραρντ, Τζόνσον και Άγκερ να μην μπορούν να βοηθήσουν τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ.

Στην έδρα της πολύ ανεβασμένης την τελευταία περίοδο Γουέστ Μπρομ, δοκιμάζεται η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι που έμειναν εκτός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Γιουνάιτεντ, στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ και θέλουν να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν.   

Να θυμίσουμε πως Γιουνάιτεντ και Σίτι κοντράρονται στα ημιτελικά του FA Cup το Σάββατο στις 19.15 ώρα Ελλάδος, ενώ για τον ίδιο θεσμό, Στόουκ και Μπόλτον την Κυριακή.  
 

Αναλυτικά όλα τα ματς της 33ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 16/4/2011

Μπέρμιγχαμ-Σάντερλαντ  (17:00)
Έβερτον-Μπλάκμπερν  (17:00)
Γουέστ Μπρόμγουιτς-Τσέλσι  (17:00)
Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα  (17:00)
Μπλάκπουλ-Γουίγκαν  (17:00)

Κυριακή 17/4/2011

Άρσεναλ-Λίβερπουλ  (18:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια: