Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Δεν εγκαταλείπει η Ίντερ!!

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική και να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να οδηγήσει την Ίντερ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Λεονάρντο.

Ο προπονητής των «νερατζούρι» δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει «λευκή πετσέτα» 6 στροφές πριν από το «grande finale» της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου της Serie A, τονίζοντας ότι οι στόχοι της ομάδας του δεν έχουν αλλάξει καθόλου από τον περασμένο Ιανουάριο.

«Ο λόγος μας μετράει ακόμη στο πρωτάθλημα και στο Coppa Italia. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που είχαμε τον Ιανουάριο, από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ, ακόμη και αν τα πράγματα είναι λιγότερο ξεκάθαρα σε σχέση με τότε», δήλωσε ο Λεονάρντο.

«Η αναζήτηση των θετικών αποτελεσμάτων δεν σταματάει ποτέ κι εγώ θέλω να συνεχίσω να μοιάζω με τους υπόλοιπους προπονητές», επισήμανε ο τεχνικός της Ίντερ και πρόσθεσε: «Είναι θεμελιώδες για εμάς να διαχειριστούμε σωστά τη στιγμή και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Έχουμε 6 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και δύο στο Coppa Italia. Μπορούμε να αντιδράσουμε. Ξέρουμε ότι μπορούμε».

Ερωτηθείς αν νιώθει ασφαλής στον πάγκο της ομάδας του Μιλάνου, ο Λεονάρντο σχολίασε ότι δεν ανησυχεί, παρά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: