Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ντεμαράζ επαφών!!

Η συμφωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ήταν η πρώτη από τις κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ δεν στάθηκε όμως εκεί, καθώς συνεχίζει τις γρήγορες (για το πρωτάθλημα μας), αλλά μελετημένες κινήσεις του.  

Ο «ισχυρός άνδρας» του Πειραιώτικου συλλόγου,  έκανε ένα ντεμαράζ επαφών με κάποιους ανθρώπους και ήδη έχει βάλει αρκετά τρέχοντα ζητήματα σε μια σειρά. Μια από τις πρώτες κινήσεις του κύριου Μαρινάκη, ήταν το θέμα του Πάρντο, με την πλευρά του οποίου έγινε μια επαφή. 

Λέγεται πως η επαφή έγινε με τον Ισπανό μάνατζέρ του, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας για αυτόν ακριβώς το λόγο. Βέβαια, δεν αποκλείεται να πρότεινε και κάποιον παίκτη. Δεν υπάρχει, ακόμα, επίσημη ενημέρωση, οι πληροφορίες, όμως, λένε ότι όλα βαίνουν καλώς. 

Επαφή λέγεται ότι γίνεται αυτή την ώρα η τέλος πάντων έχει γίνει και με τον με τον Βασίλη Τοροσίδη. Όπως διαβάσατε από την Πέμπτη το βράδυ στην ιστοσελίδα μας είχε γίνει η πρώτη επαφή και ο παίκτης με τον μάνατζερ θα κανόνιζαν σήμερα τα διαδικαστικά. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας τους. Και οι δύο παίκτες  θα υπογράψουν μέσα στις επόμενες ημέρες, τα νέα τους συμβόλαια. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε το μεσημέρι με τον Εντουάρντο Μαθία, ο οποίος θα είναι  ο νέος Τεχνικός Διευθυντής και Υπεύθυνος τμήματος Scouting των «ερυθρόλευκων». Το παρών έδωσαν και οι Σωκράτης Κομινακης και Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πιθανώς και ο Ιμπάνιεθ. Εκεί συζητήθηκαν οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα, αλλά και  το πώς θέλει ο πρόεδρος των πρωταθλητών να κινείται η ομάδα στον μεταγραφικό της σχεδιασμό. 

Δεν είναι όμως μόνο αυτά, καθώς όλα δείχνουν ότι «τελειώνει» και το θέμα με την ανανέωσης του  συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου, με κάποιους ανθρώπους της πλατείας Αλεξάνδρας να μιλούν ήδη για υπογραφή του παίκτη. Μια υπογραφή που ή έχει μπει εδώ και μια, δύο μέρες ή που έπεσε σήμερα. Τέλος πάντων δείχνει εντελώς διαδικαστικό θέμα, κάτι που σας είχε γράψει εγκαίρως το Theplayer.

Υπάρχει και το θέμα του Μιραλάς, όπου υπάρχει ήδη μια προφορική συμφωνία και θα τελειώσει και αυτό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Οι πρώτες κινήσεις του κύριου Μαρινάκη, δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς τελειώνει τα τρέχοντα ζητήματα την ώρα που το πρωτάθλημα δεν έχει λήξει ακόμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: