Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Η Ελλάδα τον ψάχνει κι ο Κούπερ μετράει τα… άστρα!

Σχεδόν η μισή ποδοσφαιρική Ελλάδα τον θέλει και τον… ψάχνει. Τουλάχιστον αυτό δείχνει. Ο Έκτορ Κούπερ μοιάζει περιζήτητος στην Ελλάδα, μερικούς μήνες μετά τη φυγή του. Ολυμπιακός μέχρι να τελειώσει το σίριαλ - Βαλβέρδε τον είχε σε περίοπτη θέση στην λίστα του. Η ιστορία με τον Παναθηναϊκό κρατάει… μήνες, από τότε ακόμη που ο Αργεντινός κοουτσάριζε τον Άρη. Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας οι «διακαείς πόθοι» της Καβάλας, ενώ τελευταία ανακινήθηκε θέμα Κούπερ και στον ΠΑΟΚ! 

Ο 56χρονος προπονητής από τις 18 Ιανουαρίου, όταν και βγήκε το… διαζύγιο του με τον Άρη είναι στην ανεργία. Ως προπονητής, όμως. Γιατί έκτοτε, μετράει άπειρα… αστέρια ποδοσφαιρικά, στο Τσάμπιονς λιγκ, απολαμβάνοντας τη δημοσιότητα ως… τηλεαστέρας ο ίδιος! Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολη η αποστολή του πια… 

Ο Κούπερ από τις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου είναι βασικός σχολιαστής στην τηλεόραση των Βαλεαρίδων Νήσων, IB3. Σχολιάζει τα παιχνίδια του Τσάμπιονς λιγκ, καθώς και τα μεγάλα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν, δείχνοντας ότι απολαμβάνει το μικρό αυτό… διάλειμμα αυτό στην καριέρα του. Γιατί, όπως, ομολογούν και τα μέσα ενημέρωσης στην Ισπανία, ο Κούπερ δεν σκοπεύει να συνεχίσει για πολύ ακόμη την εκτός… πάγκων ζωή του. 

Τελευταίο παιχνίδι που σχολίασε ήταν στις 9 Απριλίου Μαγιόρκα-Σεβίλλη για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ στο Τσάμπιονς λιγκ έδωσε τα… φώτα του στον αγώνα Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ. Η πιο δύσκολη στιγμή, όμως της… τηλεοπτικής καριέρας του, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, ήταν ο σχολιασμός του δραματικού αγώνα Μπάγερν -Ίντερ. 
Από τη μια ξύπνησαν στον ίδιο οι μνήμες από τον χαμένο τελικό της Βαλένθια κόντρα στην Μπάγερν το 2001 (στο Τσάμπιονς λιγκ, πάντα…) και από την άλλη οι μνήμες από την παρουσία του στην Ίντερ, την τελευταία ουσιαστικά δουλειά του σε επίπεδο Τσάμπιονς λιγκ… 

Ανάμεσα στα παιχνίδια που σχολίασε ήταν και το Βαλένθια-Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: