Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Είπαν αντίο στο όνειρο …Βαλβέρδε οι Βάσκοι

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε την Πέμπτη, μετά το ραντεβού που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ουσιαστικά «σφράγισε» την παραμονή του στον Ολυμπιακό για ακόμα μια χρονιά και οι Ισπανοί το φυσάνε και δεν κρυώνει. Δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο κάνουν λόγο για ένα …όνειρο (επιστροφή του Βαλβέρδε) που χάθηκε και τονίζουν ότι πλέον η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα ψάξει αλλού για να βρει τον επόμενο προπονητή της, εάν βέβαια αφήσει το «Σαν Μαμές» ο Χοακίν Καπαρός. Η ιστοσελίδα «deia» η οποία ασχολείται κατά καιρούς με την πορεία του προπονητή του Ολυμπιακού, αναφέρει:

«Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και να πάρει μέρος στο Champions League. Πλέον η Αθλέτικ θα πρέπει να ψάξει για άλλον προπονητή. Το όνομα του Βαλβέρδε έχει συνδεθεί με την Μπιλμπάο αλλά εκείνος έκλεισε την πόρτα της επιστροφής μετά το ραντεβού που είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακό. Ο Ισπανός προπονητής κέρδισε αυτή την χρονιά  το δεύτερο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό».

Πάει γι’ άλλα η Μπιλμπάο!


Στο ίδιο μήκος κύματος και το άρθρο της «canalathletic»! Η ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Αθλέτικ Μπιλμπάο αναφέρει για την παραμονή του Βαλβέρδε στο Λιμάνι… «Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανανεώνει και έτσι η Αθλέτικ αναγκάζεται να ψάξει για προπονητή. Η μεγάλη οικονομική προσφορά που του έκαναν οι Έλληνες αλλά και το Champions League  κράτησαν τον Βαλβέρδε στην Ελλάδα».



Ο «νέος Ετό» για Ολυμπιακό!

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Μπούτου, τον οποίο η ιστοσελίδα «fotospor» αποκαλεί …νέο Ετό. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι εκτός από τους «ερυθρόλευκους» την περίπτωση του Κονγκολέζου επιθετικού εξετάζουν «ζεστά» τόσο η Γαλατάσαραι όσο και οι Τσέσλι, Άντερλεχτ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: