Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Copa Libertadores: Θρίαμβος και πρόκριση για Βελέζ!

Στην τελευταία αγωνιστική (6η) εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Copa Libertadores η Βελέζ Σάρσφιλντ η οποία νίκησε με 3-0 την Καράκας, έφτασε τους 10 πόντους και πέρασε ως 2η από το 4ο γκρουπ.

Για την ομάδα της Αργεντινής τα γκολ πέτυχαν οι Μοράλες (21’), (47’), (55’) Σίλβα. Να σημειώσουμε ότι η Βελέζ τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε στο 83’ ο Ντίας. Από την μεριά της η Καράκας έμεινε στην 3η θέση και έμεινε εκτός συνέχειας. Στο άλλο παιχνίδι του 4ου ομίλου, η Κατόλικα επικράτησε της Εσπανιόλα με 2-1 και προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση.

Στο 5ο γκρουπ, σημαντική νίκη πήρε η Σάντος η οποία πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Σέρο Πορτένιο (1-2) και παραμένει πάντα στο κόλπο της πρόκρισης αφού βρίσκεται στην 3η θέση. Οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκαν με γκολ των: 12’ Ντανίλο, 48’ Λέιτα. Το μόνο που κατάφεραν οι Παραγουανοί ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Μπενίτες (94’). Τέλος στον 2ο όμιλο που έχουν όλα κριθεί και η Τζούνιορ έχει περάσει ως πρώτη, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Λεόν. Ανώδυνη ήττα υπέστη η Γκρέμιο που έχασε με 3-0 από την Πετρολέρο αλλά οι Βραζιλιάνοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους ως δεύτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: