Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σκόουλς: «Δεν είναι αντίπαλος η τεταρτοπέμπτη Σίτι»!

Την άποψη του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να φοβάται περισσότερο της Τσέλσι, Άρσεναλ και όχι την Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Πολ Σκόουλς.

Ο Άγγλος μέσος εξήγησε ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν συμπεριλαμβάνουν στους μεγάλους αντιπάλους ομάδες που  βρίσκονται στην 4η και την 5η θέση, κάτι που ισχύει για τους «Πολίτες» και την Λίβερπουλ.

Αναλυτικά ο Σκόουλς είπε ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα Κυπέλλου με την Σίτι: «Όταν είναι τέταρτοι και πέμπτοι δεν μπορούν να λογίζονται ως μεγάλος μας αντίπαλος. Οι κύριοι ανταγωνιστές μας είναι η Τσέλσι και η Άρσεναλ. Η Σίτι είναι κυρίως αντίπαλος λόγω της γεωγραφικής της θέσης. Το ίδιο ισχύει και για τη Λίβερπουλ.

Μας βοήθησε που βρήκαν πλούσια διοίκηση και σπατάλησαν τόσα χρήματα γιατί τώρα παίζουμε πιο ενωμένοι εναντίον τους. Πιστεύω ότι είναι κάπως τσατισμένοι γιατί με την καινούρια διοίκηση μας έχουν νικήσει μόλις μία φορά και αυτή ήταν στο Κάρλινγκ Καπ σε διπλούς αγώνες όπου και πάλι προκριθήκαμε εμείς. Επίσης πήραμε τα παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Μία με δικό μου γκολ, μία με τον Όουεν και μία με τον Ρούνεϊ. Αυτή είναι η διαφορά μας. Η φιλοσοφία μας και η πίστη που έχουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: