Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τάκης: «Θέλαμε να έχουμε μια ξεκάθαρη θέση…»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Γιάννης Τάκης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για θέματα που απασχολούν την ομάδα.
Αρχικά, για το γεγονός πως ο Ηρακλής ψήφισε υπέρ του Αχιλλέα Μπέου, στη ψηφοφορία για τον εκπρόσωπο της Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ, τόνισε:
«Δεν έχει να κάνει με τον κύριο Μπέο, έπρεπε να αντικατασταθεί ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου και εμείς θέλουμε να έχουμε ξεκάθαρη στάση και όχι να κρυβόμαστε πίσω από λευκά. Ήταν μια τυπική διαδικασία».
Για το θέμα της αδειοδότησης, μεταξύ των άλλων ανέφερε:

«Δεν θα έχουμε πρόβλημα με το θέμα και δεν θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Άλλωστε και η επιτροπή σέβεται τις ομάδες που το τελευταίο διάστημα, δείχνουν τη διάθεση να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και να τις τακτοποιήσουν γενικότερα. Έχουμε κάνει όλες τις διαδικασίες για να γίνει και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έτσι ώστε και το τυπικό κομμάτι να τακτοποιηθεί. Αυτή τη προσπάθεια θα πρέπει να τη συνεχίσει και η επόμενη διοίκηση Πρωτοδικείου. Αν προσεκτικά η επιτροπή αδειοδότησης δει το φάκελο μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πάρουμε το χαρτί. Πάντα την τελευταία στιγμή υπάρχουν διευκρινιστικές τοποθετήσεις, γύρω από απορίες από κάποια χαρτιά. Υπάρχει με τεράστια γραφειοκρατία, γιατί είναι πάρα πολλά τα χαρτιά.
Η αδειοδότηση είναι ένα μεγάλο θέμα, αλλά τρέχουν και καθημερινά ζητήματα. Βέβαια επικεντρωνόμαστε στα της αδειοδότησης και θα τα δούμε αργότερα τα υπόλοιπα ζητήματα και συμπλήρωσε για τις δηλώσεις Σελούκ: «Ο Σέλουκ μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: