Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Ντόπες» σε Μπομπαντίγια, ετοιμάζει Καστίγιο

To θέμα Κόκε μπήκε στην άκρη… Στην τελική ευθεία μπαίνει πια η προετοιμασία του Άρη για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής στην Ξάνθη. Η νίκη είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό των ποδοσφαιριστών και του Σάκη Τσιώλη. Ο 52χρονος τεχνικός ετοιμάζεται να κατεβάσει μια ενδεκάδα-νίκης μετρώντας τους… μάχιμους

Ο Τσιώλης μετράει την επιστροφή στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής του Καστίγιο, που δεν τον είχε στη διάθεση του στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Βόλο εξαιτίας της τιμωρίας του. 
Από κει και πέρα θέση βασικού θα διατηρήσει και ο Ραούλ Μπομπαντίγια, ειδικά από τη στιγμή που ξεκαθάρισε το θέμα της… παρεξήγησης στην αλλαγή του. 
Η αλήθεια είναι ότι ο Θεσσαλός προπονητής φρόντισε να «φτιάξει» ψυχολογικά τον Μπομπαντίγια, προσδοκώντας το καλύτερο στο κρίσιμο παιχνίδι της Ξάνθης. Με δεδομένη την απουσία του Κόκε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ θα είναι παρών στην κρίσιμη δοκιμασία.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Άρη που προκύπτει από τη χθεσινή προπόνηση είναι ότι θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μενδρινού και Καζναφέρη, οι οποίοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: