Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Αν με διώξει η Τσέλσι, no problem…»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι, εμφανίστηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου χαλαρός και χωρίς άγχος για το μέλλον του, παρά τις φήμες που τον θέλουν να αποτελεί -το καλοκαίρι- παρελθόν από την λονδρέζικη ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν θέλει να με διώξει η Τσέλσι».
Ο Ιταλός τεχνικός έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους «μπλε», αλλά η φετινή αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει κάποιον τίτλο έχει «φουντώσει» τις φήμες για πρόωρη αποχώρησή του, αφού ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, δεν φημίζεται για την… υπομονή του απέναντι στους προπονητές.
Ο ίδιος ο Αντσελότι δήλωσε σχετικά: «Η περσινή χρονιά είναι στο παρελθόν. Προφανώς όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι με το νταμπλ που κατακτήσαμε, αλλά αυτό είναι στο παρελθόν. Η φετινή χρονιά δεν ήταν καθόλου καλή για εμάς, αλλά έχουμε επτά παιχνίδια ακόμα για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αν ο σύλλογος αποφασίσει να με αντικαταστήσει στο τέλος της σεζόν, επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι με το έργο μου, δεν έχω κάποιο πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: