Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Θέμα ωρών οι υπογραφές για τη Ρόμα!!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ρόμα, που θα σημάνει τη μεταβίβαση των "τζιαλορόσι" στην αμερικανική κοινοπραξία, της οποίας προΐσταται ο Τόμας ΝτιΜπενεντέτο. 

Η πρόβλεψη για τις τελικές υπογραφές, που θα επισφραγίσουν και θα επικυρώσουν μια διαδικασία, η οποία άρχισε πριν από μερικές εβδομάδες, κάνει λόγο για απόψε το βράδυ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που φτάνουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το κλίμα στη διαπραγμάτευση ανάμεσα στους Αμερικανούς επενδυτές και την UniCredit S.p.a. (ελέγχει το 40% των μετοχών) είναι θετικό, ενώ οι δικηγόροι επεξεργάζονται και ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να καταλήξουν στην τελική συμφωνία.

 Η επενδυτική εταιρία «Boston International Group» (BIG), η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και της ανάπτυξης, θα αγοράσει τις μετοχές του συλλόγου από την οικογένεια Σένσι, η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της Ρόμα από το 1993. Το κόστος της συμφωνίας αναμένεται να φτάσει στα 155 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: