Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μειώνει το μπάτζετ ο ΠΑΟΚ!!

 Μπορεί να υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ, αλλά στην Τούμπα σκέφτονται το μπάτζετ της επόμενης περιόδου, που εκ των πραγμάτων θα είναι μειωμένο σε σημαντικό βαθμό.

Όπως φαίνεται στον ΠΑΟΚ θα αναγκαστούν να μειώσουν τον προϋπολογισμό τους κατά 20% περίπου , αφού από τα είκοσι εκατομμύρια που ήταν φέτος το μπάτζετ θα πρέπει να  φτάσουν τα 15 εκ. ευρω στην νέα σεζόν.

Το ποσό αυτό μπορεί φαίνεται μεγάλο, αλλά είναι προσιτό για τον Δικέφαλο. Αν αναλογιστεί ότι δόθηκε  ένα ποσό 1,5 εκ. ευρω για τις εγκαταστάσεις στην  Νέα Μεσημβρία.

Τρείς παίκτες που κόστισαν  περίπου ένα εκατομμύριο ευρω (Κριστιάνο, Ζουέλα και  Μπουσαϊντί), αποτελούν ήδη παρελθόν.

Διαφαίνεται ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους και μάλιστα είναι αρκετά υψηλά, όπως για παράδειγμα του Μουσλίμοβιτς.

Από την άλλη μεριά φαινομενικά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποκτήσει 5-6 παίκτες που όπως φαίνεται θα είναι οικονομικά προσιτοί και πιθανότατα από την ελληνική αγορά.
Με αυτά τα δεδομένα θεωρούν στην Τούμπα ότι θα μπορέσουν να μειώσουν το μπάτζετ  διατηρώντας την ομάδα στα φετινά της αγωνιστικά επίπεδα.

Από την άλλη μεριά μια ενδεχόμενη πώληση ποδοσφαιριστή , όπως αυτή του Βιεϊρίνια, ίσως να αλλάξει το σκηνικό και τις ισορροπίες , όμως δεν προχωρούν με αυτό το πλάνο στην Τούμπα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: