Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Δύσκολα θα μείνει ο Χάργκριβς!!

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Όουεν Χάργκριβς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκάλυψε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η κακιά αδερφή της θεάς Τύχης δεν έχει σταματήσει να χτυπάει τα τελευταία χρόνια την πόρτα του διεθνούς Άγγλου μέσου, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης από έναν τραυματισμό στον ώμο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Χάργκριβς δεν αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση φέτος και το μόνο που έχει να θυμάται από την τρέχουσα σεζόν είναι τα 5 λεπτά συμμετοχής του στον εντός έδρας αγώνα με την Γουλφς τον προηγούμενο Νοέμβρη!

«Δεν το βλέπω να επιστρέφει. Πρόκειται για έναν τραυματισμό στον ώμο, ο οποίος σήμανε το τέλος το για φέτος», δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και πρόσθεσε: «Έχει σταθεί άτυχος από τότε που ήρθε εδώ. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν».

Όσον αφορά το μέλλον του Άγγλου ποδοσφαιριστή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σκωτσέζος τεχνικός σχολίασε: «Το συμβόλαιό του τελειώνει στο τέλος της σεζόν, όμως δεν ξέρω τι θα συμβεί. Ο Ντέιβιντ Γκιλ (σ.σ. διευθύνων σύμβουλος) είχε μία συζήτηση μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό. Πρέπει να πάρουμε μία απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: