Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Συναντήθηκαν και… φουλάρει για Ιταλία!!

Ο Φερνάντο Κοσεντίνο, όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr,  συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Δημήτρη Γόντικα, και αναχωρεί για την Ρώμη όπου θα έχει συναντήσεις με ιταλικούς συλλόγους για τον Αργεντινό!


Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει… πωλητήριο στον Σεμπάστιαν Λέτο στην προσπάθεια που γίνεται να μαζευτεί το άνοιγμα, την ώρα που οι μέτοχοι αδιαφορούν και αναλώνονται σε έριδες που δεν βγάζουν πουθενά. Όπως διαβάσατε, χθες, ο ατζέντης του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, βρίσκεται στην Αθήνα. Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα και τέθηκε επί τάπητος το μέλλον του Αργεντινού άσου. Ο Κοσεντίνο έκανε λόγο για ενδιαφέρον ομάδων ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι ο παίκτης παραχωρείται μόνο με πρόταση που θα ικανοποιεί τον σύλλογο.
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο ιταλικά κλαμπ έχουν στο «στόχαστρο» τον 25χρονο εξτρέμ και ο Κοσεντίνο αναμένεται να συζητήσει μαζί τους στην Ρώμη μέσα στο σαββατοκύριακο, ανοίγοντας τον κύκλο των επαφών για τον «Σέμπα»!
Φυσικά τα 5εκ. ευρώ που φαίνεται να ζητά το «τριφύλλι» είναι ποσό απλησίαστο για τα δεδομένα της αγοράς. Η αντικειμενική αξία του Λέτο είναι γύρω στα 3 με 4 εκ. ευρώ ενώ υπάρχει ρήτρα με την Λίβερπουλ, σύμφωνα με την οποία οι «κόκκινοι» δικαιούνται το 20% μιας πιθανής πώλησης από τα 3,8 εκ. ευρώ και πάνω!
Στη… μέση ο Λέτο
Για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, πάντως, προτεραιότητα του θα ήταν να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Είναι «ερωτευμένος» με την χώρα μας, το «τριφύλλι» καλύπτει τις φιλοδοξίες του και δεν θα ήθελε να φύγει. Από την άλλη, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να παραμείνει σε έναν σύλλογο που του έχει βγάλει πωλητήριο και αδυναμεί να καλύψει το συμβόλαιο του!
Ο Λέτο αποτελεί ένα από τα λίγα «βαριά χαρτιά» στην περιουσία των «πρασίνων» και από την στιγμή που οι μέτοχοι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη, δύσκολα θα τον βλέπουμε και του χρόνου στα ελληνικά γήπεδα. Εξάλλου αυτή την στιγμή οι διοικούντες δεν τον βλέπουν σαν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που αν φύγει θα αποδυναμωθεί η ομάδα αλλά σαν 6εκ. ευρώ(2,4 εκ. το συμβόλαιο για την επόμενη διετία και περίπου 3,5εκ. τα χρήματα της πώλησης) που θα μπουν στα ταμεία!
«Άνοιγμα» και στον Πειραιά!
Από κει και πέρα, ο Κοσεντίνο εκτός από την συνάντηση με τον Γόντικα, πέρασε και από το «ερυθρόλευκο στρατόπεδο». Ο εκπρόσωπος του Λέτο έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Εδουάρδο Μασία, ενώ τα είπε και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θέτοντας στα υπ’όψιν των Πειραιωτών περιπτώσεις που θα μπορούσαν να τους απασχολήσουν.
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: