Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Νέτο: «Έχασα τον αδελφό μου, νιώθω μοναξιά»

Είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη… Πέρα από τα επτά γκολ που πέτυχε έβαλε στη… συλλογή του ένα ακόμα βραβείο. Ο Ντάρσι βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής. Την απονομή στον Ντάρσι Νέτο έκανε ο τεχνικός της Κ17 Τάσος Θέος.

Αρχικά δηλώσεις έκανε το Τάσος Θέος που τόνισε: «Συγχαρητήρια για το γκολ και τους σημαντικούς βαθμούς που έχει προσφέρει. Ελπίζω να έχει συνέχεια την Κυριακή και να μπούμε στα play off. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Ξάνθη. Την Κυριακή, βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ και κατάφερε να σκοράρει. Όλα τα γκολ που έχει πετύχει, έχουν δώσει σημαντικούς βαθμούς».

Στην συνέχεια μίλησε ο Ντάρσι Νέτο που δήλωσε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι οδήγησα την ομάδα στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε αυτό το βραβείο. Είναι ένα γκολ σημαντικό, στο οποίο η ομάδα ήθελε τη νίκη. Έχουμε κάνει τέσσερις νίκες και με μία ακόμη μπορούμε να μπούμε στα πλέι-οφ. Μένουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο που είναι οι πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια».

Για το περσινό γκολ που πέτυχε στην Ξάνθη ο Νέτο είπε: «Είναι ένα γκολ που δεν θα ξεχάσω. Στην ουσία άνοιξε τον δρόμο προς τον Τελικό του Κυπέλλου. Ελπίζω, πως όπως δεν θα ξεχάσω αυτό το γκολ, να πετύχω άλλο ένα μέσα στην Ξάνθη και να φτάσουμε στη νίκη».

Σε ερώτηση για την θέση που αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα μιας και είναι πιο προωθημένος: «Η θέση μου είναι δεξιός οπισθοφύλακας, αλλά παίζω πιο προωθημένος, λόγων των αναγκών της ομάδας. Ο προπονητής είναι πάντα δίπλα μου και μου με βοηθάει στις τοποθετήσεις μου. Παίζω πιο μπροστά και εφόσον αυτό είναι θετικό, θα συνεχίσω να παίζω εκεί».

Τέλος για την αποχώρηση του Σέρχιο Κόκε δήλωσε: «Νιώθω μεγάλη μοναξιά. Χάνω έναν φίλο, έναν αδερφό. Αυτός ήταν στην ομάδα πέντε χρόνια κι εγώ τα τελευταία τέσσερα, στα οποία ήμασταν μαζί. Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση με πήρε τηλέφωνο για να με συγχαρεί. Πέρσι κάναμε οικογενειακώς διακοπές στη Μάλαγα. Θα λείψει πολύ σε μένα, στη διοίκηση, στον κόσμο. Η έλλειψή του θα είναι αισθητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: