Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Μη χαθεί ο Ντάνι!»!!

Κατά γενική ομολογία έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ηρακλή και ήταν από τις καλές και επιτυχημένες μεταγραφές του καλοκαιριού, έστω και αν έγινε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, χάνοντας μάλιστα το ματς με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. Ο λόγος για τον Ρικάρντο Ντάνι, τον Πορτογάλο αμυντικό μέσο, που απέκτησε ο Ηρακλής από την Κλουζ, από την οποία είχε μείνει ελεύθερος.
Τον έχουν πλησιάσει
Η καλή παρουσία του έμπειρου ανασταλτικού μέσου στο πρωτάθλημα είναι φυσικό ως ενός σημείου να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων είτε από την Ελλάδα, είτε από την Ευρώπη. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι τον έχουν προσεγγίσει ήδη ομάδες, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον, αλλά το θέμα είναι πώς ο Ηρακλής έχει τον πρώτο λόγο, αφού ο Ντάνι έχει συμβόλαιο με την ομάδα για έναν ακόμη χρόνο.
Σαφώς και οι «κυανόλευκοι» είναι διασφαλισμένοι από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την ομάδα, ωστόσο από την άλλη θα πρέπει στην ΠΑΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους παίκτες, από τους οποίους η ομάδα έχει πάρει πραγματικά βοήθεια και δεν πρέπει να δώσουν το δικαίωμα σ’ όσους καραδοκούν για να τους αποκτήσουν μέσω προσφυγών.
«Παίκτης του Ηρακλή»
Ο Ντάνι είναι εξάλλου από τους παίκτες, που απέδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν και πώς μπορεί ο Ηρακλής να βασιστεί πάνω τους για να κάνει έναν κορμό και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. «Είναι παίκτης του Ηρακλή από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την ομάδα…», λέει χαρακτηριστικά η πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Ο Ντάνι την Μ. Τρίτη αναχωρεί πάντως για την Πορτογαλία, όπως μεταφέρθηκε μέσω του ρεπορτάζ. Θα μείνει για δέκα ημέρες στην πατρίδα του. Ο ίδιος μιλώντας πριν από ένα-ενάμιση περίπου μήνα στο «Αθλητικό Metropolis», είχε τονίσει ότι θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά μετά από το τέλος του συμβολαίου του με τον Ηρακλή. Το ζήτημα είναι να μη φύγει νωρίτερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: