Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Κατσαβάκης: «Έχω την αίσθηση ότι θα πανηγυρίσουμε»

Την πίστη ότι στο τέλος ο Ολυμπιακός Βόλου θα πανηγυρίσει την είσοδο στα πλέι οφ εξέφρασε ο τεχνικός των Θεσσαλών, Μάκης Κατσαβάκης, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Βόλου να παρευρεθεί στο γήπεδο, ενώ τόνισε ότι το συγκεκριμένο ματς είναι μία γιορτή για τους «ερυθρολεύκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κατσαβάκη:

«Βρισκόμαστε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία αποτελεί ίσως την πιο ιστορική στιγμή για το σύλλογό μας. Κάνω έκκληση στον κόσμο, στους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο, να στηρίξουν τη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει παίκτες παγκόσμιας εμβέλειας. Πρέπει ο αγώνας της Κυριακής να εξελιχθεί σε μία μεγάλη γιορτή της ερυθρόλευκης οικογένειάς μας.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έχει πραγματοποιήσει φέτος μία εξαιρετική πορεία και θέλει να επισφραγίσει αυτήν την πορεία με ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή. Αυτό είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία και για αυτό θέλουμε κοντά μας όλο τον κόσμο, να μας ενθαρρύνει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και εμείς να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και χωρίς άγχος τον αντίπαλό μας. Από τη μεριά μας, καλούμαστε υποβοηθούμενοι από τον κόσμο να ξεπεράσουμε το άγχος, να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας και να πετύχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Έχω την αίσθηση ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε. Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αξίζει κάθε χειροκρότημα, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Αγωνιστικά, θα κρίνουμε έως τελευταία στιγμή τη δυνατότητα συμμετοχής του Ρόκα και το κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Άλβαρεζ, μετά από την 20ημερη αποχή από τις προπονήσεις, που τον άφησε πίσω σε φυσική κατάσταση. Περιμένουμε όλο το φίλαθλο κόσμο κοντά μας για να κάνουμε τον αγώνα της Κυριακής μία μεγάλη γιορτή για την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: