Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Βαλντάνο: «Μένει ό,τι και να γίνει ο Μουρίνιο»!!

Σε συνένετυξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Ισπανίας ο Χόρχε Βαλντάνο τόνισε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα παραμείνει στη Ρεάλ ό,τι και να γίνει τη φετινή σεζόν.
Η «Βασίλισσα» διεκδικεί όλους τους τίτλους της σεζόν απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο, την Μπαρτσελόνα, την οποία θα αντιμετωπίσει 4 φορές μέσα στις επόμενες 18 ημέρες! Ο τεχνικός διευθυντής των Μαδριλένων έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Cuatro και τη δημοσιογράφο και σύντροφο του Ίκερ Κασίγιας Σάρα Καρμπονέρο, όπου τόνισε ότι ο Μουρίνιο έχει τη στήριξη της διοίκησης και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη ό,τι και να γίνει μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

«Η ομάδα είναι πολύ ήρεμη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. O Μουρίνιο θα συνεχίσει να είναι προπονητής στη Ρεάλ, ό,τι και να γίνει τη φετινή σεζόν», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αργεντίνου.

Στη συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής των «μερένχες» αναφέρθηκε στις επερχόμενες αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ στάθηκε και στην ψυχολογική σημασία που θα έχει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για το πρωτάθλημα.

«Οι επόμενες 18 ημέρες θα είναι άνευ προηγουμένου και είναι δύσκολο να πούμε από τώρα πως θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Είμαστε συνηθισμένοι να λειτουργούμε υπό τρομακτική πίεση και τεράστιες απαιτήσεις, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς θα δώσουμε όλα αυτά τα σημαντικά παιχνίδια απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ισάξιες ομάδες. Το πρώτο από τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι το πιο σημαντικό από ψυχολογικής άποψης και γι' αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί. Άλλωστε, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: